En ny liten familjemedlem

Jag älskar att ha stor familj, hade gärna haft ännu större… men mannen i huset tyckte att det räckte med 3 busiga grabbar…

Men en liten hund kan vi väl skaffa tyckte killarna och jag, mannen var tveksam men efter att vi tog med honom till Uppsala för att titta på den här sötnosen:

Instagram media by dianasdrommar - Men alltså den här #valp #oemotståndlig #saga #hundvalp @elliotflobban10

Lilla Saga – då var han också såld så snart flyttar hon hem till oss, gissa om vi längtar och allra mes E som har sparat och sparat för att högst på önskelistan står en egen hund.

Har ni några husdjur och ge mig gärna era bästa hundtips.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

10 Comments

  1. Grattis till lilla Saga som verkligen är underbar! Vi har som du nog vet två Irish Softcoated Wheatenterriers, Herr Hund och Miss E.

    Mitt bästa tips är att vara konsekvent mot en valp men ge den otroligt mycket kärlek! Dessutom rekommenderar jag valpkurs och fortsättningskurs för alla vill vi ha lydiga hundar 🙂

    Lycka till!

  2. Men åh gooooos! Så det blev Stina. Vad mysigt. Stort grattis!
    Jag håller med ovanstående om valpkurser etc( men allt sånt har ni säkert fått info om från säljaren). Jag hade själv en hund när jag var mindre och gick alla möjliga sorters kurser och det var verkligen värdefullt. Något vi hade med oss hela vår tid tillsammans.
    Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *