Resedrömmar till Australien

Jag har en lista på saker jag vill göra, ställen jag vill resa till och Australien är ett ställe jag drömmer om.

Åka till Sydney och tokshoppa.

(bilder lånade från google)

Tänk att se livslevande känguror på nära håll.

Åka till White Haven en av världens vackraste stränder sägs det.

Jag har kikat lite på resor till Australien och hur det går till att söka visum till australien och vilka regler som gäller.

Bo på Hilton Surfers Paradise på Guldkusten.

Har ni varit i Australien?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

15 Comments

 1. Ja dit vill jag åka men resan över skulle jag inte se fram emot då den är så lång:) Kram Pernilla (har försökt kommentera några gånger via min Ipad men det har inte gått men nu via datorn går det. Kanske problemet är hos mig och tillfälligt men bara så du vet)

 2. Var till Australien för drygt 10 år sedan.
  Reste via stop på Bali till Cairns.
  Sedan norrut med buss.
  En härlig resa.
  Kram Titti

 3. Vilka härliga drömmar och underbara bilder.
  Ser jättefint ut.
  Nej…..där har jag alldrig varit. Men då man tittar på dina bilder, så blir man allt sugen. Ser ju riktigt lyxigt ut.

  Kram på dig.

 4. Jag har bokat många resor dit under åren som resesäljare, alltid lite speciellt att boka just Australien. Skulle gärna kombinera det med något stopp på vägen dit i Asien eller Dubai. Och sen ta en vecka på exempelvis Fiji eller cooköarna som ser ut som riktiga paradis. Men resan är lång…. Och som några andra skrev så finns det många djur som känns skrämmande…

 5. Magnus har varit där två gånger och jag har min barndomsbästis boende där sedan 18 år tillbaka utanför Brisbane. Jag har också alltid drömt om att åka dit och vi har även lekt med tanken att flytta dit…time will Tell. 😉 Kram

 6. Dit vill jag också åka någon gång !
  Det ligger helt klart på min top 5 lista över resmål jag vill besöka innan jag dör 🙂
  Kram

 7. Men du är för skön vännen! Jag går också i samma tankar. Har en patient som talar så varmt om detta land. Kanske kan vi åka i hop, hahaha.

  kram Carola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *