Hur skyddar man sig bäst i solen?

Ja , det är det många som undrar?

De allra flesta av oss är medvetna om hur viktigt det är att skydda sig i solen, men visste du att du behöver sju teskedar sol-lotion för att täcka hela kroppen när du solar?

Vad skillnaden egentligen är mellan UVA- och UVB-filter?

Här kommer en liten film om hur huden påverkas av UV-strålning:

Hela sommaren finns NIVEA SUN-teamet till hands runt om i Sverige för att ge dig och din familj tips om solskydd och produkter. Nu är det Stockholms tur! Soliga dagar mellan 13 och 19 juli besöker NIVEA SUN platser* som Rålambshovsparken, Vasaparken och Hagaparken.

Missa inte det.

nivea

Solprodukter för alla behov

Har du känslig hud som behöver mycket solskydd, hög UV-faktor och ingen parfym? Eller tål du mycket sol och blir lätt brun?

Mina favoriter kommer från Nivea.

NIVEA SUN Kids Pure & Sensitive Spray till killarna som är mycket i solen och badar, spelar boll mm

Min favorit är NIVEA SUN Protect & Bronze Tan Activating Protection Oil aktiverar hudens naturliga sätt att få färg, samtidigt som ett högeffektivt UVA/UVB-filtersystem skyddar huden mot solens strålar, finns med både spf 20 och spf 30.

Ger en otroligt fin och jämn solbränna samtidigt som den skyddar huden.

Alla Niveas solprodukter hittar du här

Och i duschen använder jag gärna denna In-Shower After Sun Lotion

nivea after sun

Hur skyddar ni er bäst i solen?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

4 Comments

  1. På stranden 20 eller 30 i ansiktet, på axlarna och ryggen samt bröstet.
    Vid trädgårdsjobb – bästa tipset för att inte svimma av och otroligt skönt.: Håll en top, tajt T-shirt under det kallaste i kranen. Vrid ur, klä på. Obehagligt första sekunderna ja, men man kyler ner hela kroppen inklusive hjärnan och jobbar sedan lätt i brännande sol. ta på kepa med! Och så vattenflaska i skuggan att tanka med! : )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *