Parkenzoopaket På Barnens Hotell Plaza i Eskilstuna

Häromdagen var det dags för en miniweekend i Eskilstuna, Parken Zoo , Måns Zelmerlöv och en härlig natt på Plaza Hotell var det som väntade.

Från början hade vi tänkt åka över dagen men Best Western Plaza Hotell hade ett riktigt bra erbjudande som var svårt att motstå:

Så vi bestämde oss för att lyxa till det med en hotellnatt också.

IMG_7352

Sköna sängar, rymligt familjerum med gott om plats för både extrasängar och soffa.

IMG_7355

Ett mycket barnvänligt hotell med lekrum, barnbuffé på frukosten och alla barn får också en liten present när dom checkar in.

IMG_7359

IMG_7356

Det bästa av allt var frukosten som är är framtagen av Tina Nordström, ett koncept där man förutom det klassiska frukostutbudet även som gäst komponerar sin frukost själv utav väl utvalda råvaror.

IMG_7360

IMG_7363

Instagram media by dianasdrommar - #frukost #breakfast @plazahotelse #plazahotelse signad #tinanordström får högsta betyg av såväl vuxna som barn #hotell #parkenzoo

IMG_7365

Barnen hade en egen frukostbuffe med amerikanska pannkakor som även jag var tvungen att smaka.

IMG_7362

Har ni varit i Eskilstuna?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

  1. Åh vad mysigt ni hade det!!!! Synd att vi inte oxå kunde just då!!! Ha en mysig dag! Kramar

  2. Mysigt, tack för tipset, kanske nåt att ta med barnen på 🙂 hur var parken zoo? kram Anna

  3. Vi har inte varit där sedan barnen var riktigt små!
    Men minns att vi hade jätte mysigt.
    Vi kombinerade med att besöka poolen också och svalka oss efter promenaden genom parken.
    Och finns det något bättre än hotellfrukost?! 🙂
    Ha en fortsatt fin semester! ♡
    Kram Susanne

  4. Yes – jag är född och uppvuxen där! Parken zoo har liksom alltid funnits där…. En period när barnen var små hade vi säsongskort via jobbet och var där ofta o lekte i Fantomenland (som inte finns kvar). Nu var det så längesen jag var där så jag inte minns när…. 😉 kram

  5. Nu blir jag riktigt sugen på att besöka Eskilstuna och Parken Zoo igen! Var några år sedan vi var där nu, annars så hade vi det som en tradition varje år att åka dit när barnen var mindre. Maken pratade faktiskt om det här om dagen, kanske får nu under semestern 🙂 Kram

  6. Vilket bra tips på minisemester! Jag visste inte att det fanns ett så fint familjehotell i Eskilstuna. Kanske får planera en resa dit nån gång. Vi har mest bott på Scandic när vi rest med barn. Hoppas ni hade trevligt i parken också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *