Moonsun Organic

 

Moonsun Organic är en helt underbar ekologisk hudvårdserie som jag har blivit helt såld på.

Varje kväll när jag står i badrummet och tvättar mig med rengöringsmjölken känns det som att jag är på spa, ljuvliga dofter sprider sig i badrummet och ansiktet blir både rent och mjukt .

Doftar underbart av citrongräs.

Instagram media by dianasdrommar - #moonsunorganic #beauty #skönhet #organic en favorit i badrumsskåpet

Produkterna är fullmatade med c- vitamin, A-vitamin,proteiner, fettsyrorna omega 3,6, 7 och 9,E-vitamin och massa andra välgörande ingredienser.

Jag har testat rengöringen, cleansing oil och vitamin c serumet och jag tokgillar dom och vill testa hela serien, helt underbara och i en vettig prisklass från  199:- – 399:-.

Min absoluta favoriten är rengöringsmjölken som både tar bort make upen och efterlämnar en härlig, frisk känsla, kommer defintivt ha en given plats på min badrumshylla.

Såg också att det fanns några få salonger som gör behandlingar med dessa underbara produkter som jag måste boka in mig på.

Brukar ni använda ekologisk hudvård och har ni testat detta märke?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Åh jag älskar Moonsun Organic! Deras ansiktskräm hjälpte mig jätte mycket när min hud var torr men samtidigt hade besvär av milier runt ögonen. Och deras beeswax oil samt body & hair ska vi inte prata om mmm underbara! :):) Härligt att du också är nöjd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *