Ugnsomelett Med Spenat Och Fetaost

Mycket matlagning blir det på sommaren med hungriga killar, det är en favorit som är superenkel att göra och vansinnigt god.

Instagram media by dianasdrommar - Kvällens #dinner #middag #ugnsomelett med cocktailtomater, spenat, feta och västerbottenost

UGNSOMELETT MED SPENAT OCH FETAOST

1 klick smör
1/2 röd lök
400 g fryst spenat, tinad
8 ägg
2 dl mjölk
100 g fetaost
Salt, peppar
1 näve halverade körsbärstomater
1 dl Västerbotten ost riven
Sätt ugnen på 175 grader. Hetta upp smöret i en traktörpanna som tål ugnsvärme. Finhacka löken och fräs den mjuk i smöret. Blanda ner spenaten. Vispa ihop ägg, mjölk, smulad fetaost och kryddor. Häll det i pannan och stek tills smeten sätter sig i kanterna.. Fördela då tomaterna, med snittytan uppåt, i pannan och strö över osten. Sätt pannan i ugnen och grädda ca 20 minuter tills smeten stannat helt. Låt sedan omeletten stå och sätta sig i 5-10 minuter så blir den lättare att skära upp.
Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *