Goda Nyheter Från Kronfågel

Kyckling är något som finns på bordet varje vecka hemma hos oss så när Kronfågel skulle presentera sina nyheter var jag förstås på plats.

Instagram media by dianasdrommar - Gillar ni #kyckling #chicken #kronfågel #tafågelvägen missa då inte mitt inlägg på #blogg idag #dianasdrömmar.se

Kronfågeln lanserar en helt ny produkt  på marknaden som är slow cooked chiken ribs. Bara att plocka ur från kylen, lägga i en ungsform, hälla över den tillhörande glazen och  in i ugnen i 20 min.

Gillades av hela familjen.

Goda även att lägga på grillen .

Instagram media by dianasdrommar - Idag blir det #chickenribs på grillen #nyhet från #kronfågel #tafågelvägen

En annan nyhet är Minutstrimlorna, kycklingen är färdigskuren, så man slänger bara ner bitarna i en stekpanna och de är klara inom fem minuter. Enkelt och snabbt att servera till en grönsakswok. På bilden nedan är det en thai-wok med minutstrimlor, mums.

IMG_7653

En annan nyhet är ekologisk kyckling, Kronfågel köpte upp Bosarpkyckling under 2014 och nu finns  Bosarp under Kronfågels varumärke. Kycklingen är både ekologisk och KRAV-märkt. Kycklingarna är av rasen Rowan Ranger, de äter ekologiskt foder, har tillgång till utomhusvistelse och växer i minst 70 dagar, det gillas.

IMG_7645

Hur tillagar ni helst kyckling?

Själv föredrar jag den på grillen.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

  1. Grillad kycklingfilé är toppen men även en god ugnsrätt kan sitta fint. Kycklinglår tycker jag däremot inte om…

    Kram från en som blev hungrig 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *