Formula 10.0.6 Pores Be Pure Mud Mask

Jag älskar att testa nya skönhetsprodukter, och en ny favorit är ansiktsmasken Pores Be Pure – en rengörande lermask från Formula 10.0.6. 

Instagram media by dianasdrommar - Ikväll blir det hemma #spa #formula10.0.6 #porebepure #mudmask #strawberries

En mask som hjälper till att rensa huden från orenheter och öppna upp tilltäppta porer. Innehåller kaolinlera som verkar avgiftande på huden, drar ut orenheter och absorberar överskottsfett. Innehåller även jordgubb, en mild fruktsyra som exfolierar, rengör och hjälper till att läka utslag och gör att den doftar alldeles underbart.

Funkar även på tonårsfinnar kan jag tillägga.

Du hittar den till kampanjpris här

Brukar ni göra ansiktsmask hemma?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Den ser mumsig ut 😉
    Jag brukar lägga ansiktsmask, så den här måste testas, såg att de har mindre förpackningar.
    Kram

  2. Det händer att jag gör. Just nu har jag en hel burk full av underverkssand från Spanien. Som man kan ha över hela kroppen om man vill.
    Kram Mamam C

  3. Jag har blivit allt bättre på det där med krämer, och nu måste jag nog fixa en mask också 😉 ska nog klicka hem den där och lägga tillsammans med tonårsdottern.
    Så söööt hon är er lilla vovve! Och vad mysigt med julinspiration, trots att det bara är september…. Det går ju så fort, så snart är vi där 😉
    Kram och trevlig helg!
    / Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *