Tävling Vinn Presentkort På PizzaHut

Äntligen fredag och det firar vi med en tävling tycker jag.Vad passar väl bättre än att göra det i samarbete med Pizza hut nu när de precis lanserat sin ”cheese crust superstar pizza”? En pizza med örtkryddad färskost IN THE CRUST och valfri, FAVORITE TOPPING. Hur gott låter inte det?

Nu har ni 3 av er chansen att vinna ett presentkort på 300:- så ni kan gå och prova denna goda nyhet.

För att vara med och tävla ska ni:

1, Svara på frågan hur många pizzahutrestauranger finns det i Sverige, svaret hittar du här

2, Berätta vem du skulle bjuda på pizza och varför.

Tävlingen håller på tom nästa fredag!

Happy Friday!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

33 Comments

 1. 15 pizzahutrestauranger finns det i Sverige.
  Jag skulle bjuda min make som skulle kunna äta pizza varje dag. Han älskar pizza t o m mer än jag gör.

 2. Hejsan! Det finns 15 stycken restauranger i Sverige i nuläget men 1 till öppnas den 1:a oktober. Jag skulle ge bjuda min tonårsdotter och hennes nya klasskamrater som en överraskning samt att min dotter har ännu inte ätit på Pizza Hut vilket är helt otroligt med tanke på att hon älskar pizza 😉

 3. 15 stycken!
  Jag skulle vilja bjuda Stefan Löfvén. Är väldigt nyfiken på hur han ser på flyktingfrågan och vad regeringen tycker man ska göra åt problemet. Det passar riktigt bra att diskutera över en bit mat och kanske ett glas vin 🙂 ?!

 4. 15 restauranger nu i Sverige.
  Jag skulle bjuda med min dotter på 10 år för en mor och dotter dag med shopping och middag.
  Hon blev känslig för mjölk när hon var liten så vi har fått utesluta all mjölk i hennes kost under flera år, så just pizza är något som hon saknat att få äta på restaurang då de ytters sällan haft mjölkfri ost att rbjuda. Nu har hon äntligen börjat kunna äta mjölk igen, dock inte varje dag. Men att få bjuda henne på en riktig pizzamiddag skulle hon verkligen uppskatta 🙂

 5. Det finns 15 st Pizz Hut restauranger i Sverige idag men snart öppnar den 16e restaurangen i Jönköping. Jag bjuder min sambo för han förtjäntar en mysig middag på Pizza Hut 🙂 Håller tummarna! Hälsningar Mia

 6. Hej!
  15 st restauranger.

  Jag skulle såklart bjuda min enda dotter och barn som fyller 17 år den 20/9.
  Men eftersom vi inte har så bra ekonomi så får vi vänta till nästa
  vecka och ge presenter, då min sambo får lön. Så ett besök på Pizza Hut skulle förgylla vår dag såklart med hela familjen. Hoppas nu få vinna för då blir vi strålande glada.

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 7. Det finns 15, snart 16.
  Jag vill bjuda min tonårsdotter på Pizza Hut.
  Det är så otroligt härligt lyxigt att äta ute och vi älskar pizza.

 8. 1. 15 stycken
  2. Jag vill bjuda min fru, som fortfarande inte ätit en enda gång på Pizza Hut… så kan vi väl inte ha det längre? 🙂

 9. Svar: 15 restauranger !!

  Jag vet inte riktigt vem i vår familj som gillar pizza hut mest,
  men en sak är säker – varje besök där är en fest !
  Pizzor för alla smaker, och olika varianter,
  jag är ju galet nyfiken på nyheten färskost-kanter !

  Om jag har turen på min sida så bjuder jag med mina favoritkillar – C och Viggo på en riktig pizzafest.
  Det har vart fullt upp på alla plan senaste tiden, så ett mysigt restaurangbesök när vi har gott om tid för varandra skulle vara efterlängtat !

  Kram

 10. Det finns 15 st restauranger.
  Jag skulle vilja bjuda med min älskade flickvän. Vi är två nykära studenter och vad kan väl vara bättre att njuta av medan jag förlorar mig i hennes vackra ögon än en ljuvlig pizza på Pizza Hut?

 11. Det finns 15 restauranger.
  Jag skulle bjuda mina fina man eftersom vi äter ute allt för sällan!

 12. 15 st. Skulle bjuda mina döttrar på en härlig mamma/döttrar-stund. Inte ofta det händer längre o hade varit så underbart att bara få njuta tillsammans.

 13. Jag svarar att 15 st, men en till är på gång. (16 st)
  Jag vill ju självklart bjuda min kära gumma,
  vi tycker båda att Pizza är mumma.
  När vi snart nya vyer i Sverige ska se,
  vore det underbart om ni oss ett av presentkorten ge.
  Dessutom fyller min gumma jämna år,
  detta vore väl en trevlig present att få.

 14. Mitt svar är 15 st, men det kan redan vara 16 st, för det är ett till på gång.
  Reskamrat min make och vi ska besöka Småland och Västkusten i oktober, det skulle passa oss då med någon god pizza. Hoppas på tur, vinna detta skulle både sitta och smaka fint.

 15. Svaret är 15.
  Bjuder mina fyra härliga söner. Vi gillar att äta på Pizza Hut. Det är smidigt gott och barnvänligt – en perfekt familjeutflykt nån lördag framöver. Vi brukar välja Pizza Hut på Medborgaplatsen . Sedan blir det bio på Söder. Vilken överraskning för ungarna!

 16. Svar: 15, snart 16, restauranger.

  Skulle bjuda min syster som jag träffar för sällan sedan vi båda fick barn. Vore fantastiskt att få äta i lugn och ro och hinna prata om annat än bajsblöjor och trotsande barn 🙂

 17. Svar: 15 stycken.
  Jag skulle bjuda barnen för att kunna introducera dem i Pizza Huts fantastiska värld som de ännu inte lärt känna – o kanske kan det innebära att vi slipper tjat om McDonald’s varje gång vi gör stan. 😉

 18. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna den här lyxiga vinsten och bjuda med mig dottern på en mysig middag tillsammans. Vi har tidigare bara ätit på Pizza Hut vid ett tillfälle, och på senare tid har jag hört mycket gott om det och alla deras spännande nyheter så ett besök låter verkligen lockande och vi skulle planera in det till dotters födelsedag den 19 oktober som närmar sig allt mer och mer.

  Svar: 15 restauranger finns det, men ytterligare en är på gång så 16 st.

  Kram Sanna

 19. SVAR: det finns 15 stycken Pizza Hut restauranger i Sverige och en av dem i min hemstad Norrköping, men hör och häpna jag har aldrig ätit på någon Pizza hut ännu så det skulle vara roligt om jag fick chansen nu när de har en ny pizza som ju ser galet smaskig ut 🙂 ja vem tar jag med mig?? det blir nog bästa vännen som ju är pizzafrälst 🙂 <3

 20. Härlig tävling!
  Jag är gärna med. 🙂

  Svar: 15 st!

  Jag skulle vilja bjuda killen på en mysig middag på restaurang,
  en god pizza och att bara få lyxa till det med ett glas rött
  tillsammans med den finaste jag mött, det skulle vara hur mysigt och underbart som helst, nykär som man är hoppas jag få överraska honom
  med det här! 🙂

 21. Just nu är det 15 restauranger i bruk, men 1 oktober är det premiär för den 16:e restaurangen, då i Norrköping!

  För snart sex månader sedan blev jag mamma till Julia. Flickan med det ljusa håret, de långa pianofingrarna, de kalla små fötterna och den sötaste lilla uppåtnäsan. Hon har en storebror också. Pojken med de vackra ögonen, det uppochnervända humöret och de roligaste kommentarerna. Jesper är väldigt stolt över sin lillasyster och väldigt mån om henne, även om han ibland liksom ledsnar, då putar underläppen ut och ögonen blir blanka.
  På en fyraårings frågvisa sätt säger han ”-Mamma, varför måste du vara med lillasyster hela tiden?”, ”-Mamma, kan vi lämna tillbaka henne?”, ”-Mamma, kom hit. Kom och kolla det här. Nu mamma. Ser du det här?”
  Så vem jag vill bjuda är inget svårt val. Jag vill bjuda min fina, världsbästa fyraåriga Jesper på Pizza Hut. Bara vi två – vilken upplevelse!

 22. Det finns 15 restauranger i Sverige i nuläget.
  Skulle jättegärna bjuda med min dotter. Har aldrig provat Pizzahut innan, så vore jättekul att få chansen nu. Ostpizza låter minst sagt gott!

 23. 15 stycken, jag ska bjuda min bästa vän på pizza när vi båda är riktigt bakis och vill återhämta oss! 😉

 24. Hejsan!
  Svar är 15 st i nuläget.
  Har jag tur nu så tar jag med mig min älskade dotter och äter lite god pizza. Hon har fått kämpa så med sin svåra cancer och behöver mycket uppmuntran. Så vad vore inte bättre då än lite mor/dottermys och äta lite gott. Håller tummar och tår att vi ett besök på Pizza Hut får!!!
  Kram

 25. Tjena!

  Det finns 15 st restauranger just nu.

  Hoppas ett besök på Pizza Hut få vinna, till min underbara kvinna!
  MVH/Robert

 26. Hej!
  Svar är: 15 st restauranger.
  Vinner jag så tar jag med mig mina älskade barnbarn och frossar i smarrig pizza. Vi skulle ha det så mysigt. Hoppas på turen nu!

  MVH Rolf

 27. Hej!
  15 st restauranger finns det.
  Tar absolut med mig min underbara mamma. Hon är guld värd som vårdade mig i hemmet när jag var sängliggande i elakartad cancer. Skulle vara så roligt om vi fick komma ut och äta god pizza. Hoppas hoppas!!!
  Kram

 28. Hejsan !
  Det finns 15 st Pizza Hut restauranger runt om i Sverige.
  Mmm pizza är gott ..gott Skulle vilja ta med mig barnen det är alltid så trevligt med ett restaurangbesök förgyller verkligen en stressad vardag.
  Pizzan Star Flavor låter god så är nyfiken och vill gärna smaka den .
  Ha en fin helg / Kram Carola

 29. 15 restauranger i Sverige

  Jag skulle bjuda min vän Malin. Vi ses en gång/år när hon kommer till Stockholm via jobbet då lunchar vi alltid på pizzahut och skvallrar om året som gått =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *