Dermalogica Biosurface Peel Hos Total Hälsa

Efter sommarens slitage på huden bestämde jag mig för att köra en kur med Dermalogicas Bio Surface Peel när jag såg att Total Hälsa hade ett bra erbjudande på kuren.

Man får också ett After Care Kit med sig hem för maximal effekt.

Behandlingen är en fyrstegsbehandling som görs i fyra olika steg.

Det är första gången som Dermalogica erbjuder en syrabehandling i sitt utbud. Det är en cocktail av olika syror i den här behandlingen och är också den klinikbehandlingen som jag känt mest i huden under behandlingstillfället, vilket jag gillar. Jag såg också en positiv förändring i huden efter bara några dagar. Behandlingen tar ca en timme och utförs utefter vad din hud tål.

BioSurface Peel är en kemisk peeling som ska ge långsiktiga och hållbara resultat som hudstruktur, förbättra fukthalt och jämna ut pigmentering.

Dermalogica Biosurface peel är en kraftfull kemisk peeling som behandlar bl.a fina linjer, förstorade porer, hyperpigmentering, förlorad struktur

Redan efter första behandlingen såg jag resultat, framför allt att huden blev mera jämn och fick en fin lyster och att förstorade porer försvann framför allt på hakan.

Instagram media by dianasdrommar - Vissa dagar stormar det mer än andra...kostar att vara #bloggare

Resultatet efter 2:a behandlingen (inget filter) och jag tycker att huden blev jättefin.

En behandling jag rekommenderar, har också sett fina resultat på dom som har acne och djupa linjer som har blivit utslätade.

Blev ni sugna på att boka en behandling eller läsa mer kan ni göra det här,

behandlingen är väldigt professionell då man får en gratis konsultation som du kan boka här

Har ni testat att göra kemisk peeling?

Jag har provat flera och denna är en utav de bästa jag har testat.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

  1. Jag skulle verkligen behöva ge min hud en riktig omgång,
    för nu känns den lite sådär grå och ”sorgsen” efter sommaren.

    Dock skiner solen så idag ska vi vara ute och njuta !!
    Kram

  2. Skulle behöva göra en sådan jag med 🙂 men du har så fin hy redan tycker jag fast visst är det bra att få bort lite pormaskar o annat och gärna lite rynkor hihi. Kram Pernilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *