Jag Klämmer Gör Du?

 Loppi och Bonjour bjöd in till en nog så viktig frukost.

Instagram media by dianasdrommar - #jagklämmer gör du? #frukost #breakfast #tavernabrillo @loppisverige @bonjournybakat @brostcancerfonden #rosamånad

I år samarbetar BRO (bröstcancerföreningarnas riksförbund) och Bonjour med de rosa bullarna. Så lagom till kanelbullens dag och den rosa månaden oktober så kan man nu skicka bullogram på bullogram.nu.

För varje bulle som säljs går 10:- oavkortat direkt till bröstcancerfonden.

 I år har dom även  släppt en klämmkalender som man kan köpa på bro.se för 150:- om man vill stödja bröstcancerforskningen ytterligare.

bröstcancerfonden

Det var ett viktigt event men samtidigt ett roligt som bjöd på många skratt tack vare komikern Anna-Lena Bergelind som guidade oss igenom sin klämskola.

annalena

Är ni duktiga på att kolla era bröst varje månad?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Jag är rätt usel på det där med att klämma. Trots att jag gått igenom det där med bröstcancer. Får liksom inte till det. Jag går på mammografi varje år just nu, och komplementet att observera själv och gå på mammografi är superviktigt. Min cancer upptäcktes tidigt vid mammo, om inte just då så hade det kanske gått 2 år till och då hade situationen varit helt annan. Nu är jag ju frisk. kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *