Söndagsspecial På Skepparholmen

Det är inte barnen som är trötta nu såhär i mitten på terminen utan även jag därför har jag sett till att boka in mig vid 2 tillfällen för lite relax och spa.

En söndag i november ska jag tillbringa ett dygn av lyx och relax på Skepparholmen spa, med ett gäng härliga tjejer, gissa om jag längtar.

(bilder lånade av Nilla)

På söndagar har Skepparholmen Söndagsspecial

Vilket är perfekt, du hinner mysa med familjen hela fredagen och lördagen och på sändagen packar du ihop din lilla weekendväska och checkar in för ett dygn av total relax, god mat, dryck och kanske ett yoga eller avslappningspass och förstås spa.

Pigg och utvilad vaknar du upp till en härlig frukostbuffe och kan sen gå till jobbet med ett leende på läpparna.

Brukar ni gå på spa för att koppla av, om inte prova det?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

10 Comments

  1. Så skönt det låter! Jag börjar dock kl 6:15 varje måndag, så det blir nog till att ta en semesterdag om man skulle nappa på detta 😉 🙂
    Men tack för tipset! Jag och mannen åker till Smögen havsbad i slutet på oktober, en långweekend. Ser verkligen fram emot det!
    Kram/Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *