I söndags var jag bjuden till restaurang Kommendören där Harvestparty ägde rum i samarbete med Tabasco. Vi fick lyssna på hur Tabasco tillverkas på Avery Island.
Både mat och drinkar var smaksatta med Tabasco, mums ju starkare desto bättre är min melodi.
All produktion sker på den lilla ön Avery Island i Usa och det var häftigt att se hur processen går till.
Vi fick smaka massa goda rätter som var smaksatta med olika tabasco, hummertacosen blev en favorit. smaksatt med den mildaste tabascon- green pepper sauce.
Ostron och tabasco är heller ingen dum smakkombo.
Baby Ribs med chippotletabasco som bara smälte i munnen, mums.
Sista rätten ut vart en mini burgare med Tabasco Habanero som är den starkaste tabascon ,så god!
Jag älskar stark mat och har alltid tabasco hemma.
Brukar ni använda tabasco i maten?
Kram Diana
Vad trevligt vi hade 🙂 kram
Mums, vad gott , jag brukar ha tabasco i maten kram
Nej, aldrig! Har faktiskt inte tänkt på det…
Kram
Aldrig provat ska jag testa då jag gillar mat med sting i kram
Vi gillar mat med sting :)Kram Mia
http://happyvardag.se/2015/10/10/med-tillvaron-satt-pa-dimmerfunktion/
Vilket bra tips för att få lite extra hetta, visste inte att det fanns så många olika tabasco kram