Tänk er att få göra era alldeles egna Lindorpraliner tillsammans med självaste Chocolatier Ernst från Lindt influgen från Zürich för att visa oss hur man gör Lindorkulorna.
Det var precis vad Lina och jag fick vara med om häromkvällen….
Den här stora chokladkulan försökte vi smuggla med oss hem, men se det gick inte…fick inte plats i väskan!
Provsmakning av årets Blossaglögg , julmusik och pepparkakor fick oss i julstämning.
Och Ernst förstås, som lärde oss hur man gör dessa goda chokladkulor, men receptet var förstås hemligt!
Lina och jag har ju gjort det det här förrut…så att pricka rätt denna gång var ju lätt som en plätt.
Vi fick också slå in fina paket och lägga under granen med adressetiketter på, vem dom hamnar hos..ja det får man se helt enkelt och jag avslöjar inte innehållet, mer än att det är vansinnigt gott!
Och så fick vi göra egna chokladpops med Lindorkulor, vilken rolig ide ska jag definitivt göra till jul med killarna.
Ett annat finfint tips är att duka med chokladkulorna, vet bara inte om jag kan hålla mig till efter maten utan att äta upp den…
Och sen kom det bästa av allt…
Lindor lanserar nu i Sverige sitt Pick and Mix koncept där du kan köpa Lindorkulorna i lösvikt.
Och vi fick välja och vraka fritt och fylla en hel säck med Lindorkulor.
Mina favoriter är originalet och cocos.
Vilken är er favorit?
Kram Diana
Jag tycker i och för sig om alla men kokos är en favorit hos mig!
Kram
Älskar Lindor kulor kram
Mums , cocos måste jag testa kram
Men ååå vad gott. i går sa jag till min man ”jag vill ha ett jobb som Diana” hon gör så mycket kul haha och nu menar jag det verkligen 🙂 Kram Anette
Men du skojar, vilket paradis ni är i. Jag som älskar Lindor skulle gå Bananas där inne:) Det ser ljuvligt ut ♥
Puss och kram
Carola
Woow, så mycket gott att smaska på.
Kram Mamma C
Vilken lyx att få vara med och tillverka Lindtkulor.
Mums vad gott, fin dukning, avis 🙂 kram
Åh så gott det ser ut, deras choklad är en riktig favorit här hemma. Kram