En Dotters Farväl Till Sin Pappa

När jag var liten längtade jag efter en pappa som aldrig fanns….

Jag ville ha en sån där pappa som min bästa vän hade, en busig, mysig och närvarande pappa men det hade jag inte.

Men jag hade en pappa som gärna köpte allt vad jag pekade på när vi väl träffades, men det var inte det jag ville ha.

Jag ville ha en nykter, lekfull pappa som brydde sig om mig.

Men det hade jag inte, men jag hade en pappa som var stolt över mig, det talade han ofta om.

När jag själv fick barn då önskade jag den där närvarande och lekfulla morfadern, jag tänkte nu är det väl ändå dags att han håller sina löften till mig, men han kunde inte trots att han ville.

Mina barn undrar, vem är han och det undrar jag med?

Men nu finns han inte längre och vi kommer aldrig få veta.

Saknaden är enorm efter den pappa som jag aldrig hade och den pappa jag aldrig fick lära känna.

Jag hoppas att du har det bättre där du är nu pappa och att alla demoner har slutat att förfölja dig och att solen alltid lyser på dig och att du ständigt går med ett leende på läpparna och att vi ses där, där du är nu och får lära känna varandra på nytt.

Vila i frid!

Din Dotter Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

21 Comments

  1. Så fina slut ord om din far. Vissa saker får man aldrig svar på… Jag ligger denna morgon och funderar på mina föräldrar… Far gick bort i perioden jag fick mitt barn, (25 år sedan) och mor flyttar jag in i dagarna på ett äldreboende… Men saknaden av far sedan man vart stor är enorm.

  2. Så fint skrivet, ryser i hela kroppen. Jag som själv står nära min pappa blir så otroligt berörd och ledsen när jag blir påmind om att alla kanske inte har det så.

    Stor kram till dig Diana!

  3. stor varm kram vännen! Så fint skrivet! Blir väldigt berörd! Så viktigt det där med att finnas närvarande med sina barn. Något jag vet är viktigt för dig och som du är själv.

  4. Vackert Du skrev om Din frånvarande Far.
    En Far är något speciellt för en dotter spelar nog ingen roll om Han inte finns där eller Är där.
    Jag hade turen att få växa upp under lyckliga omständigheter..med oturen att förlora båda 2 för 20 år sedan. Mitt i livet när man behövde dem fortfarande.
    Fortfarande Idag finns sorgen kvar och komma Alltid att göra mer vissa dagar än andra. Jag önskar Dig o Din familj att ta hand om varandra?sörja när man vill och kan. Stor kram på Dig ifrån Pinklady .

  5. Så sorgligt för er båda. Hoppas att han får ro där han nu är. Min pappa gick ju bort för snart två år sedan, saknar honom fruktansvärt mycket men är lycklig för de år han fanns här för oss. Stor varm kram Annika

  6. <3 vissa saker blir vi aldrig fria från, och det finns en kvarliggande djup sorg och längtan efter något man så innerligt hoppast på under ett helt liv men som man aldrig fick, man får försöka att lägga minnet på de saker som ändå var bra, precis så har jag börjat att tänka om min pappa som gick bort för snart 5 år sedan. <3

  7. Så fina ord och så oändligt ledsamt. Undrar hur han tänkte?. Så många frågor och så lite svar. Men han får vila nu och du med. För oron och saknaden tär och det är jobbigt nog. Stor kram <3

  8. Min biologiske far dog i en biloycka när jag var 14 månader gammal – jag kan verkligen relatera till den där önskan om att ha sin pappa.Skickar mina varmaste kramar till dig raring….det är så tufft att förlora sina nära. Ta väl vara på dig….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *