Knytkalas Till Julbordet Sponsrad video

Som värd eller värdinna är julmiddagen en rejäl utmaning. Inte nog med att det är många rätter som ska lagas, det är också många som tycker att varje rätt ska lagas på ett visst sätt. Varför inte dela på uppgiften?Vartannat år firar vi jul hemma hos oss och alla brukar få bidra med sina favoriter vilket gör att julbordet blir stort och galet gott. Här bjuder Jon oss på sitt snygga knytkalasupplägg som minskar stressen och gör det enklare för den som bjuder på julbordet.

Hur brukar i göra, har ni också knytkalas eller lagar ni allt själv?

Sponsrat Inlägg.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *