Tävling Vinn En Chokladkalender Från Chokladfabriken

Nu är det dags att starta alla fina tävlingar inför jul…4 upplevelser i fokus förstås eftersom jag själv tycker att upplevelse är bästa presenten men jag älskar ju choklad också så därför tänkte jag att 2 av er ska få chansen att vinna Chokladfabrikens fina Chokladkalender .

Ekologisk mjölkchoklad med 42% kakaohalt och jag älskar det söta Stockholmsmotivet.

Det finns förstås en med ekologisk mörk choklad också med 70& kakaohalt.

Jag har 2 kalendrar att tävla ut och för att ha chansen att vinna ska ni:

1, Gilla DianasDrömmar på facebook  här

och dela tävlingen på facebook, extra plus om ni följer mig på instagram @dianasdrommar

2, Motivera varför just du ska få njuta av extra lyxig choklad ända fram till jul

Tävlingen håller på tom 24/11, lycka till!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

25 Comments

 1. Ååååå jag är med och tävlar. Jag som så många andra älskar choklad och tycker helt enkelt att jag är värd lite extra piff varje dag fram till jul. Kram Anette

 2. 1. Gillar, följer och har delat.
  2. Jag behöver helt enkelt något som piggar upp efter senaste årets kaos, som aldrig verkar ta slut. Är ingen älskare av 70%-ig choklad, så jag hoppas på att vinna den andra…

 3. Gillar och delat. Jag älskar choklad och då främst den 70 % iga så skulle bli så glad om jag vann.

 4. Varför är det bara barnen som ska få chokladkalender.. jag vill oxå ha. Så självklart är jag med och tävlar! Gillar, delar och hoppas få njuta av det godaste som finns varje dag fram till jul!

  Ha en fin dag!

 5. Gillar o delar!

  Barnen äter upp allt godis vi har hemma eftersom jag helt saknar koll, men med den här vet jag exakt vad som gäller och vad som finns! Nu blir det fest för mig varje dag fram till jul! Barnen får såklart oxå en varsin chokladkalender, finns för 10kr på Coop. De märker ingen skillnad ??

 6. Fick jag bara välja en sorts godis för resten av livet, skulle det bli choklad, jag bara älskar det, jobbar som mest i december och jag skulle gärna få en stund av njutning varje dag fram till jul, en micropaus, något att se fram emot, efter dagens hektiska timmar. Fantastiska kalendrar båda två, tycker lite mer om den 70% för då får jag behålla den för mig själv 😉
  Gillar och delar tävlingen vidare på Facebook.

 7. Följer på Facebook och instagram och delat på Facebook.
  Jag skulle bli överlycklig över fin choklad, men om jag vinner denna gång så skulle jag ge den till min mamma som förtjänar lite uppskattning för allt hon gör för alla andra.

 8. Hej!
  Choklad är min passion men försöker att inte äta för mycket för jag ska gå ner mer i vikt. Unnar mig dock en bit mörk fin choklad till kaffet ibland och skulle bli otroligt glad om jag denna vann!
  gillar, delar och hoppas massor!
  Kram

 9. Hej! Trevligt med en Kalender, choklad är jättegott, en härlig och skön bild på Kalendern! Jätteroligt om jag fick njuta av chokladen.
  Följer dig sen tidigare! Kram Maud

 10. Åhh ?? Helt besatt av mörk choklad!
  Craving genom hela livet !
  Passar till allt och alla tillfällen!
  Gillar och delar och hoppas verkligen på en vinst ✌️?✨??

 11. Med god choklad varje decemberdag blir väntan på tomten så mycket godare och roligare.
  gillar och delat.

 12. Gillar och delar på fb!
  Jag vill ha en riktigt skön och lyxig jul efter ett stressig och allt annat än lyxigt år! Denna goda kalender hade varit som en dröm som varar ända till julafton!

 13. I år kommer december månad kännas extra lyxig. Jag har tagit semester och är ledig i flera veckor. Ska kunna njuta av tiden innan jul i lugn och ro efter en stressig och jobbig höst.
  Att kunna sätta sig med en kopp kaffe och känna friden utan larmtelefoner som ringer och en känsla av att aldrig hinna med. Att då få öppna dagens lucka och få dagens chokladlyx skulle förhöja njutningen än mer!
  Jag har delat och gillat på fb: Lotta Claesson fd Wiberg

 14. Gillar och delar.
  Jag är gravid i v.15 med femte barnet, har mått skit i närmare 10 veckor… jag behöver tröstchoklad!!

 15. Hej!
  Är gärna med.
  En kalender med 24 luckor är det lika bra att börja på topp. För tänk att få njuta av en bit smaskig choklad varje dag ända fram till jul, det skulle verkligen pigga upp mig i denna mörka men härliga årstid.

  Gillar Dianas Drömmar
  och delar tävlingen på FB

  https://www.facebook.com/JFredr
  gillar på Instagram med namn
  julianna71

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 16. Självklart vill jag avnjuta lyxig choklad ända fram till jul så mår man tipp topp 🙂

 17. en sån här fin chokladkalender skulle jag vilja ge min mamma- som mamma,mormor & farmor skämmer hon bort alla andra men glömmer bort att unna sig själv

 18. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna en adventskalender till mig själv. Det är väldigt sällan jag som vuxen får njuta av en godbit, utan oftast är det dottern som får sin adventskalender, medan jag snällt får titta på så vore kul med lite omväxling för en gång skull så jag med fick en.

  Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 19. Julen är en favorithögtid. Tänk att få njuta så där lite extra varje dag hela december. Delar på fb

 20. Åh, jag skulle gärna dela kalendern med min fina kille.
  Vi båda älskar choklad och tänk att få lyxa till december med denna godbit med min favorit! 🙂

  Gillar redan på Fb och har delat tävlingen där: Malin Gustafsson

 21. Jag är gärna med, gillat och delat som my Thulin på Facebook! Vill vinna så min sambo kan få en adventskalender också! Han älskar mörkchoklad så de här hade varit det bästa han vet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *