Hudföryngring Med Laser Fraxium Fusion 1550

Igår var det äntligen dags att prova en skönhetsbehandling som jag har varit nyfiken på länge –

 Fraxium Fusion 1550,

hudföryngring med laser.

Total Hälsa har just nu en kampanj där första behandlingen är till halva priset så jag passade på att boka in mig då jag har fått bidrag till denna behandling i julklapp.

Instagram media by dianasdrommar - Idag tipsar jag om denna spännande maskin hos @totalhalsa.se #hudföryngring med #laser #fraxiumfusion1550 #laserbehandling #skönhet #beauty #beautyblogger #dianasdrömmar.se

Jag kan väl säga som så..att vill man vara fin får man lida pin, men jag är grymt nöjd redan efter första behandlingen.

Fraxium 1550 Fusion används när man vill ha en effektiv och mer bestående hudföryngring och hudförbättring utan besvärande återhämtningstid. Behandlingen ger en kraftig stimulering av kollagen- och elastinbildningen och Fraxium 1550 Fusion kan dessutom användas på alla hudtyper och överallt på kroppen, så du väljer själv vilket område du vill behandla.

Jag gick all in och valde ansikte och dekolletage.

Behandlingen gjorde lite ont, om du tänker dig tusen nålar och eld samtidigt, men det var absolut uthärdligt och så värt det då jag redan ser resultat idag när svullnaden har lagt sig.

Jag kommer göra nästa behandling om en månad så ni ska få se slutresultatet.

Fraxium Fusin 1550 funkar även på Kirurgiska ärr
Acneärr
Djupa rynkor
Solskadad hud
Slapp hud
Struktur och linjer
Ojämn hudton
Stora porer

En mycket spännande maskin tycker jag, med fantastiska resultat.

Resultatet märks redan efter några dagar och förbättringen fortsätter sedan successivt upp till sex månader. Resultatet är permanent, däremot stoppas ej hudens naturliga åldringsprocess.

Men att backa några år i tiden är ju inte fel eller hur?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Låter fantastiskt! Men att du vågar. Det skulle inte jag göra? Vad finns det för risker? Du ser väldigt röd ut. Hur ser huden ut idag på närbild? Nyfiken.

    Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *