Black Widows

Igår var jag på en trevlig förhandsvisning av TV 3´s nya serie Black Widows som har premiär den 4/2.

Instagram media by dianasdrommar - #galapremiär av #blackwidows på #parkhotel med @ajamelander

Redo med popcorn och läsk bänkade Aja och jag oss i biofåtöljerna för att se två avsnitt och jag säger bara som så , jag vill se mer nu, orkar inte vänta!

Spänning, massor med humor och förstås lite kärlek.

Black Widows är en skandinavisk dramaserie med Cecilia Forss, Beate Bille och Synnöve Macody Lund i huvudrollerna. Dessa tre väninnor har tröttnat på sina odrägliga äkta män och bestämmer sig för att göra sig av med dem – allt för att få ett lugnt och fridfullt liv. Men istället dras de ner i en kriminell härva med mord, mutor och utpressning. Samtidigt kommer mordutredningen allt närmare de tre änkorna. Poliserna som tar sig an fallet spelas av Peter Stormare och Kyrre Hellum.

Missa inte denna serie säger jag, själv längtar jag till avsnitt nummer tre så jag får se fortsättningen.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *