Stöld Av Babian

Just nu är jag inne i en riktig bokperiod, jag slukar allt jag kommer över.

Jag har precis sträckläst Stöld av Babian av Anna Karolina

Det tog ett litet tag innan jag kom in i boken men när jag väl gjorde det var jag fast och kunde inte lägga ifrån mig den.

Handling:

Adnan har just avtjänat ett straff för grovt narkotikabrott. Nu måste han skaffa stålar snabbt för att betala sina skulder. Magnus är kriminalkommissarie och balanserar på lagens gränser i sin jakt att sätta dit buset. Han är svag för kvinnor.

Amanda är nykläckt polis. Hon har valt yrket av ett väldigt personligt skäl: systerns självmord. Några är ansvariga. Och de ska få betala. Två män ligger överst på listan: en kriminell och en polis. Hon är beredd att offra allt……

En mycket spännande historia som känns högaktuell.

Läs den säger jag, själv ser jag fram emot att börja på den fristående fortsättningen :Står dig ingen åter.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Tack för tipset. En helt ny bok och författare för mig. Själv läser jag Keplers senaste… Ganska så annorlunda jämfört med tidigare böcker.

    Kram

  2. Är också inne i en bokslukarperiod just nu. Jag är en riktigt periodare, ibland kan det gå månader och jag inte läser någonting och vissa månader sitter jag ständigt med en bok. Kram Annika

  3. Vad kul att du läst den! Vi har den nämligen som vald bok i den lilla bokcirkel jag och ett tjejgäng bildat nyligen. En av tjejerna i gänget har arbetat med författarinnan nämligen och kunde tipsa om den.
    Tycker att boken är helt fantastiskt, lite ”tappa hakan” varning pga språket innan man vant sig men sjukt beroendeframkallande och en sådan som man lätt sträckläser!
    Tack också för tipset ang uppföljaren, den hade jag ingen koll på!
    Kram

  4. Då kan jag tipsa dig om att fortsättningen är ännu bättre !!! löp till biblan är mitt tips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *