Sovrumsmakeover Och Ny Säng

Just nu är jag så sugen på att göra om överallt hemma, men framför allt sovrummet skulle behöva sig en makeover.

Eller kanske inte själva sovrummet utan det är snarare alla möbler som säng och sängbord jag vill byta ut.

Jag har kikat runt en hel del på sängar och hittade en hel del fina hos Soffa Direkt som jag kan tänka mig.

Med tanke på att man sover så mycket som en tredjedel av sitt liv är val av säng ganska viktigt, jag är därför sugen på en kontinentalsäng  som ska vara både prisvärd och skön att sova i.

Är väldigt sugen på någonting i den här stilen, en riktigt hög säng med härliga, tjocka madrasser .

den vi har nu är alldeles för låg.

Eller den här gillar jag också.

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

10 Comments

  1. Vi gjorde en rejäl renovering av vårt sovrum för ett år sedan. Köpte ursköna ställbara sängar med matchande sänggavel från svenska Carpe Diem. Bytte sänglampor och en liten kristallkrona i taket fick bli kronan på verket. Sängarna är i den stilen som på dina bilder och man sover hur bra som helst. Väl investerade pengar för jag sover som en prinsessa 😀

    Kram

  2. Vi håller precis på att sovrumsrenovera, pust det tar tid när vi gör det själva o bara har helger att tillgå… Beställde säng häromdagen, en Lectus Impress. Inte billig men känns superviktigt för mig att det är material som andas o går att tvätta. Ska beställa en gavel från Trendrum som är prisvärda och de har mycket annat jag kan tänka mig till sovrummet. Kram!

  3. Jag är också sugen på att fixa sovrummet, och byta säng. Har en sån där hemsk träram nu som är sååå ful. Men mannekänger nöjd och vill inte fixa om…så det krävs lite övertalning först 😉
    Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *