Står Dig Ingen Åter Av Anna Karolina

Jag plöjer böcker på löpande band och nu har jag läst den fristående fortsättningen av Stöld av babian som jag tipsade om för lite sen – Står dig ingen åter av Anna Karolina.

Handling:

Amanda är huvudpersonen som det mesta kretsar kring. Hon får ett extra vidrigt fall på sitt bord. En mamma har blivit drogad med MDPV, som kallas kannibaldrogen. Drogen gör att mamman mördar sitt sexåriga barn och äter på henne. När polisen kommer dit har hon barnets öra i munnen.

Flera liknande mord sker. Polisen har svårt att hitta samband mellan offren, mördarna är ju också offer eftersom de inte frivilligt tagit drogen. Siktet sätts på maffialedaren Milorad Kraljevics, som sannolikt är den som säljer och distribuerar MDPV.

Amanda infiltrerar Kraljevics organisation och stöter där ihop med Adnan. Han är far till Amandas tvillingar, men det vet han inte om. Han är tillbaka i landet för att försöka rentvå sig från tidigare anklagelser.

Otroligt spännande och

jag sträckläste båda böckerna och kan inte vänta tills uppföljaren kommer….för det hoppas jag att det gör.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *