Skönhet Kommer Inifrån Med Imedeen

Imedeen bjöd in till ett lyxigt event på Berns  och jag var förstås på plats.

Instagram media by dianasdrommar - Idag tipsar jag om @imedeen_se på #blogg #dianasdrömmar.se #beautyblogger #skönhet #skönhetinifrån #imedeen

Skönhet kommer ju inifrån, det är vad vi stoppar i oss och hur vi mår som speglar sig på ytan.

Redan i 20 års ålderna börjar tyvärr hudens viktiga stödjevävnad att brytas ned. Kollagenfibrerna buntas samman och elastinet börjar tappa sin elasticitet. Det betyder att det efterhand bildas fina linjer och rynkor på hudens yta. 
IMG_8595

Vad kan man då göra för att bevara huden ungdomlig:

1, Använd alltid hudvårds- eoch  sminkprodukter med solskydd.
2. Regelbunden motion ger bra blodcirkulation och ökar tillförseln av näringsämnen till huden.
3. IMEDEEN verkar i hudens djupa lager, dit vanliga fuktighetskrämer inte når.

Vi fick göra en hudscanning

på plats och min hud såg väldigt bra ut i förhållande till min ålder, men den kan förstås bli  ännu bättre, vi fick också en utmaning att äta Imedeen i 90 dagar och sedan komma tillbaka och scanna huden för att se vad som har hänt, ska bli superspännande att se resultatet.

Instagram media by dianasdrommar - Lyx #lunch med Lily på #berns och lär oss om #skönhet inifrån #beauty #beautyblogger #skönhet @imedeen_se #imedeen

Lily hon behöver minsann inte tänka på det där än, men börjar man i tid med Imedeen, gärna redan vid 20 års åldern har man bättre förutsättningar för en vacker hud.

Imedeen hittar du bland annat här

Ha en härlig fredag!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Jo då det märket känner jag till….tycker det finns så himla mycket olika märken på hudkrämer och de gör så mycket reklam om dem också…finns en riktig jungel av krämer där ute…åsså har ni skaffat hund också såg jag ;))
    Ha en fin lördag !
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *