1000 Mil Av Kärlek

När man är ute på vägarna som jag är i jobbet blir man förstås ofta vrålhungrig bara sådär och naturligtvis finns det inget ätbart i närheten och bara mackar längs vägarna….

Gissa då om jag blev glad när jag fick höra att  OKQ8  lanserar korvar med nya smaker i sitt matsortiment. Korvar tillverkade av svenskt kött och med hög kötthalt. Jag har testat Västerbottensostkorv, Chilikorv och Baconlindad wienerkorv , mumma säger jag!Förutom nya korvar vill OKQ8 sprida extra kärlek på vägen, 1000 mil av kärlek, till dig som har någon speciell som du inte har träffat på länge.

Instagram media by dianasdrommar - Efter att ha kört 1000 tals mil var det härligt att mötas av det här #1000milavkärlek #okq8 #lindvalls #svensktkött

Kampanjen 1000 mil av kärlek ger dig chansen att få träffa någon du saknar eller inte har träffat på länge, själv skulle jag vilja träffa min fina mamma som jag inte har träffat på länge.  Ni träffas helt enkelt halvvägs och OKQ8 står för drivmedel, service av era bilar och en god måltid med de nya korvarna så klart. Vem vill du träffa? Anmäl er idag! Du hittar även kampanjen på deras Facebook sida.

Vem skulle du träffa?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

4 Comments

  1. Jag skulle nog välja en barndomsvän som jag inte träffat på länge. Barnen träffar jag nämligen igen i slutet av veckan!

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *