Sparadiset

Födelsedagen började ju på bästa sätt, i julklapp av familjen hade jag fått ett presentkort på Sparadiset.

Min familj vet precis vad jag gillar….

sparadiset spa

Jag hade bokat in mig på en riktigt lyxig behandling:Peaceful Paradize Ritual

IMG_8826

En riktigt lyxig behandling:  Behandlingen börjar med en skön välkomstritual. Därefter fick jag en djupgående helkroppsmassage som följs av The Forest Facial, en helt ljuvlig ansiktsbehandling. Totalt avslappnad och fräsch kröp jag ner i den varma bubbelpoolen där jag bjöds på färsk frukt , vi kan väl säga som så att jag ville aldrig gå därifrån.

IMG_8828

Detta är att av mina absoluta favorit dag spa i Stockholm, skulle önska att Sparadiset öppnar ett Sparadise Hotell så man kunde checka in för 24 timmars lyx, för man blir så avslappnad att man hade behövt en säng…

IMG_8829

Det finns 3 Sparadiset i Stockholm

Alla 3 ligger centralt, men när du går in på spaét är det som att komma till en annan värld, Bali, Maldiverna, ja ni ser själva.

IMG_8831

Personalen är genomgående helt fantastisk, kunniga och överlägsna på massage,  deras massage är unik: Lomi Lomi är en massage där både kropp och själ får energi genom en tusenårig massageteknik där rörelsemönstret påminner om havets vågor. Terapeuten använder underarmar och armbågar för att tränga djupt ned i muskulaturen genom långa, gungande och rytmiska rörelser och något av det bästa jag har fått.

IMG_8835

Och jag vet redan vad jag vill göra nästa gång jag kommer dit….checka in på tusen och en natt, Sparadisets nya lyxiga kurbad.

Det finns tre olika kurbad att välja mellan Champagne, Epsomsalt med björkblad och Algbad, alla tre är självklart ekologiska.

Gissa vad jag skulle välja…

Hoppas bara maken har fattat att jag behöver ett nytt presentkort…

Ha en härlig söndag!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *