Stanna Innan Du Går

Förra veckan hann jag läsa en del förrutom i helgen då jag var som allra sämst och bara sov och hade vansinnigt ont men nu börjar jag se ljuset i tunneln ivarje fall, men det är en bit kvar tills jag är frisk.

Den första boken jag läste var: Stanna Innan Du Går av Åsa Bonelli.

stanna innan du går

Jag sträckläste denna bok, så otroligt bra och fint skriven.

Handling:

Malin  drar sig tillbaka för att läka sitt hjärta som exmannen krossat.Hon åker till Sol, saltstänkta klippor, tångdoft och huset på kobben utanför Möja i Stockholms skärgård. Här ska hon skriva på sin nästa roman och äntligen få återse gamla sommarvänner. Men inget blev som hon hade tänkt sig. Det finns ingen återvändo för Malin, när hon väl fattat beslutet att sätta sig själv i första rummet.

Boken innehåller allt man vill ha i en bra bok: Ett krossat hjärta, en vacker skärgård och en stark vänskap och förbjuden kärlek …..

Läs den säger jag, du hittar den här

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

3 Comments

  1. En sådan start borde varje vecka ha! Tack så mycket för fina ord om min bok. Uppföljaren ”Vid ögonblickets slut” kommer den 20/9. 🙂 Allt gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *