Viking Line Lanserar Nytt Skönhetskoncept Local Beauty Heroes

Ombord på Viking Lines  Gabriella presenterades det  nya konceptet Local Beauty Heroes . Fyra  vackra och framgångsrika kvinnor med stora visioner, drömmar och om vägen till att nå sitt mål står bakom Local Beauty Heroes.

Och jag var förstås på plats.

Instagram media by dianasdrommar - Missa inte nytt inlägg på #blogg idag #dianasdrömmar.se nytt skönhetskoncept på @vikinglinesverige #localbeautyheroes

Viking Line vill hylla, lyfta fram och göra mer plats för nordiska skönhetsvarumärken med konceptet Local Beauty Heroes. Svenska Isabella Löwengrip och Yvonne Ryding, finska Anne Kukkohovi och danska Marianne Tromborg.

Stort gilla på det.

IMG_9120

Alla kvinnorna varpå plats och berättade sin story från ide till att verkställa.

IMG_9106

Yvonne Ryding fortfarande en av världens vackraste kvinnor tycker jag , hon valdes till Miss Universum 1984 och är idag en välkänd föreläsare, programledare och entreprenör. Hennes hudvårdserie YR Hudvård som lanserades redan 1997 älskas av kvinnor runt om i Europa för sin naturliga och höga kvalitet. Kvalite till bra pris skulle jag säga som själv har provat en del av produkterna.

IMG_7466

Isabella Löwengrip känner väl alla till  Blondinbella.Hon ä en  välkänd entreprenör med flertalet varumärken inom sin portfölj. Löwengrip Care & Color är en hår- hudvårds- och kosmetikserie som tillverkas i Sverige och innehåller produkter som balanserar den känsliga huden. Produkterna är utvecklade för att möta de utmaningar som det nordiska klimatet ställer på hudvård och make up. Viking Line blir den första återförsäljaren av Löwengrip Care & Color i Finland.

En mycket spännande, driftig kvinna som verkligen har lyckats och som Isabella själv säger hon tar bara fram produkter som hon själv saknar på marknaden för hon älskar utmaningar.

linda

Sen presenterades 2 för mig okända skönhetsmärken som jag blev vansinnigt nyfiken på.

Supermood ett finskt skönhetsmärke av den fd modellen  Anne Kukkohovi . Som grund för Supermood-produktfamiljen används svampen Sprängticka. Sprängtickan innehåller en hög mängd effektiva antioxidanter som har använts sedan flera hundra år tillbaka för att läka huden och reducera pigmentförändringar.

Detta märke vill jag prova alla produkter, hög vill ha faktor på dessa, med namn som beutysleep och egoboost på produkterna och ursnygga förpackningar kan väl inte innehållet vara annat än bra.

Och en beauty choklad som ger mig min dagliga dos av kollagen, hur bra är inte det?

IMG_9104

Och sist men inte minst det danska märket Tromborg Scandinavian Mood. Produkterna är anpassade för både män och kvinnor. Marianne Tromborg har utvecklat serien tillsammans med sin make som har mångårig erfarenhet från farmaci. Viking Line blir den första återförsäljaren av Tromborg Scandinavian Mood i bådeSverige och Finland.

Instagram media by dianasdrommar - #kärlek vid första användningen #tromborg #tromborgscandinavianmood #aromatherapy bodylotion #skönhet #beauty #dianasdrömmar.se @vikinglinesverige @marianne_tromborg @tromborgcom

Snygga förpackningar och ett innehåll som man inte bara vill ha på kroppen utan även kan få för sig att äta upp dom då dom doftar vansinnigt gott.

Kommer bli många turer med Viking Line för dessa produkter är beroendeframkallande….

Produkterna finns till försäljning ombord på Viking Lines fartyg och har du tur kan du träffa hjältarna ombord när du kryssar nästa gång!

IMG_9123

IMG_9125

Missa inte detta nästa gång ni är ute och kryssar.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. En okänd värld för mig som inte sminkar mig överhuvudtaget. Men Yvonne Ryding och Blondinbella känner jag till 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *