Karlaby Kro Spa

Karlaby Kro vill egentligen inte kalla sig för spa, men det vill jag för detta är ett spa utöver det vanliga.

För det Karlaby Kro har som inget annat spa har är Orangeriet och där kopplar man verkligen av, ja mamma och ja tom somnade i varsin stol.

Instagram media by dianasdrommar - Vilket magiskt ställe #karlabykro @karlabykro #orangeriet #pool #spa #relax #friday #lyx #hotell #österlen #visitskåne #skåne #dianaddrömmar.se

Poolen håller en varm och behaglig temp som gör att man gärna badar länge, att starta dagen med en simmtur här var inte alls fel.

Instagram media by dianasdrommar - Hur härligt kan man ha det ? @karlabykro #spa #relax #hotell #pool #orangeriet #österlen #skåne #visitskåne

Blir det för varmt är det bara att gå ut i den härliga trädgården och sätta sig en stund.

Instagram media by dianasdrommar - Some days are better Than others @karlabykro #karlabykro #hotell #spa #relax

Mysigt litet omklädningsrum, men du kan även byta om på rummet där morgonrock och tofflor väntar.

IMG_9189

Te och frukt finns förstås.

Och en bastu.

Mamma och jag hade bokat in oss på varsin behandling, jag hade valt Energiknippet:

En lyxig och stärkande saltpeeling för hela kroppen med skrubb som doftar härligt av eukalyptus, lavendel och anis.Sen fick jag en avslappnande massage med varma ekologiska oljor. Behandlingen avslutades  med en fotmassage  och jag kände mig som en ny människa igen.

En av dom bästa behandlingar jag fått, otroligt duktig personal som gav det där lilla extra.

Mamma som sitter i rullstol har tidigare blivit nekad behandling då hon har haft så ont att det inte har gått att flytta över henne till sängen, men det var inga problem här utan här lyfte spa terapeuten in en stor härlig fåtölj i behandlingsrummet och mamma svävade som på moln efter behandlingen, det bästa hon hade varit med om sa hon.

Hit vill vi igen, bra bemötande, flexibla och alldeles underbara.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *