Fina Sommarfötter Hos Sparadiset

Dom stackars fötterna utsätts för mycket och glöms ofta bort och när man släpper ut dom från vintervila får man ofta en chock….

Nu är ivarje fall mina fötter  redo för sommar, passade på att boka in mig på en Beach Feet Ritual hos Sparadiset

när jag såg att dom hade en bra sommarkampanj, fina sommarfötter för bara 420:- det kan man ju liksom inte motstå och att jag sen älskar att besöka Sparadiset är ju ett extra plus.

sparadiset fina sommarfötter

Att bara ta klivet innanför dörrarna på Sparadiset får en att koppla av.

fotbehandling

I ett mysigt litet rum väntade fotbad, frukt, te, tidningar och dryck.

sparadiset spa

Fötterna fick ett skönt fotbad, filades, skrubbades och packades sen in i mjukgörande inpackning och avslutades med en skön fotmassage! Himmelskt för fossingarna!

fotspa

sparadiset spa stockholm

Nu ska dom bara få lite färglatt lack så är dom redo för sommar.

Brukar ni göra fotbehandling inför sommaren om inte passa på nu.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Härligt!! Jag brukar också fixa fötterna inför sommaren och det börjar verkligen bli dags nu när sommarskorna kommit fram 🙂 Och vilken skön känsla med snygga naglar och hälar!

    Kramizar aka

  2. God morgon …jag gör det hemma själv har en sådan maskin & jag tycker det är så roligt att fixa med fötterna själv 🙂 mysigt hade du ser jag kram

  3. Nej, har aldrig varit och gjort någon fotmassage. Men jag brukar göra hemmaspa för mina fötter. För det finns inget fulare en spruckna hälar i ett par skor.
    Kram Mamma C

  4. Jag brukar fixa mina fötter själv, men det där såg så himla mysigt ut så ska nog boka en tid.Tack för tipset kram

  5. Vilket superbra namn på stället 🙂

    Jag gav precis bort mitt fotbad till min frissa som har fotvård utöver klipp och sånt. Bättre att hon använder det än att det står oanvänt nere i vårt garage… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *