Sponsrad Video: Idéer på väg: Tiden

Vad är det för tankar och idéer som kan dyka upp längs vägen under en bilfärd? Jag får alltid alla massa idéer när jag sitter i bilen eller är ute och springer.

När vi rör oss framåt får vi nya intryck, och när vi sitter bredvid varandra blir det dessutom lättare att samarbeta. Så Volkswagen gjorde ett experiment för att se ifall en bilfärd kunde ge nya tankar och idéer. Det bjöds in ett antal spännande personer med olika bakgrund i tre nya Volkswagen Tiguan och deltagarna i varje bil blev tilldelade ett specifikt ämne att diskutera runt…..

I det här klippet får vi se Katarina Gospic som är hjärnforskare, Johan Norén som föreläsare om utbrändhet, Emilia de Poret som är en känd modeprofil och Anton Johansson entreprenör diskutera om tiden. De pratar om våra alltmer fullbokade kalendrar , både med saker vi vill göra och med saker som vi måste göra.

När brukar ni få era bästa ideer?

Inlägget är sponsrat.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *