HallonBrownies

Jag älskar allt som har choklad i sig, speciellt i bakverk, hallonbrownies är en favorit nu när det finns färska hallon.

Hallonbrownies

Ca 24 stycken

150 g smör
3 ägg
3 dl strösocker
¾ dl kakao
1 nypa salt
½ tsk bakpulver
2 ½ dl vetemjöl
2–3 dl hallon

GÖR SÅ HÄR

1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke. Tillsätt smöret och resten av ingredienserna (förutom hallonen) i äggblandningen och rör ihop allt till en slät smet.

2. Rör försiktigt ner hallonen i smeten.

3. Häll smeten i en form, ca 22 x 32 cm klädd med bakplåtspapper.

4. Grädda kakan mitt i ugnen i 25–30 min. Låt den kallna helt innan du skär den i rutor.Jag gillar att ha dom lite kladdiga så brukar ha dom ca 20 min

brownies

Semestern närma sig med stormsteg så här hemma jobbar jag på att kurera en rejäl bihålsinflammation och bli frisk till resan.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

10 Comments

  1. Mums så gott. Älskar choklad också. Tack för receptet.
    Kram mamma c

  2. Mmm… så gott! Använde du färska eller frysta hallon? Krya på dig nu för till resan måste du vara frisk 😀

    Kram

  3. Här blir man alltid sugen och frestad på något när man kikar in. Så gott det er ut. Ha en fin dag. Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *