Falkenberg Strandbad

Så var jag äntligen här igen, på detta magiska ställe Falkenberg Strandbad.

Fantastiskt läge mitt på Skrea Strand.

falkenberg strandbad

Skönaste sängarna man kan tänka sig, fluffiga täcken och 2 storlekar på kuddar att välja på, lägg därtill en helt fantastisk utsikt och vågornas skvalp utanför fönstret.

Vill man ta ett dopp är det bara att slänga sig i böljan den blå, jag nöjde mig med att doppa fötterna och det var faktiskt hela 18 c.

Hit åker man för den underbara miljön, spa´t som håller en klass för sig, kan vara så att Falkenberg Strandbad har sveriges bästa spaterapeuter, fick igår den mest underbara behandling jag någonsin fått, somnade tom och det har aldrig hänt förrut, mer om det i ett senare inlägg, mat som håller världsklass med spännande menyer och en service utöver det vanliga.

Är det så att man bara ska besöka ett hotell i sommar då rekommenderar jag er att åka hit, enda nackdelen är att du kommer aldrig att vilja åka härifrån.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

10 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *