Deia

Deia är en pittoresk liten bergsby som vi absolut ville åka till.

Den engelska författaren Robert Graves slog sig ner här redan under första halvan av 1900-talet och föll för den mysiga byn och flera kändisar med honom som  Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones och Paris Hilton.

IMG_9406

Hit åker man för att ta det lugnt och äta god mat finns flera bra restauranger att välja på som  Restaurang Deià,

El Olivo som är Deias lyxkrog och Restaurang Sebastian.

IMG_9408

Mysiga små gränder att strosa runt i

En liten klappersten strand som är perfekt för snorkling

Vackra citronlundar

Ett helt annat Mallorca helt enkelt.

Tar ca 35 min från Palma att ta sig hit och kustvägen som är väldigt vacker med underbar utsikt och vi mötte även bergsgetter mm vilket barnen tyckte var spännande, men denna väg tar ca 2 timmar.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

17 Comments

  1. Mallorca har så mycket att erbjuda, Ön har en speciell plats i mitt hjärta. Snart är det dags även för mig att återvända till denna underbara pärla.
    Kram åse

  2. Vilka underbara bilder <3 Ser så härligt ut 🙂 Idag regnar det hemma så gissa om jag skulle vilja vara vid ett turkost hav just nu. Kram till dig 🙂

  3. Ser mysigt och charmigt ut, och precis såna där vikar som vi gillar! Vi reste runt hela Europa under 365 dagar förra året, och oj vad många såna här charmiga och fina ställen det finns! Men på Mallorca har vi inte varit 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *