Välj ett lättare liv med hjälp av appar

Jag gillar allt som gör min vardag lättare och bättre, så när någon föreslog att dagens teknologi kan göra båda dessa saker för mig så kände jag direkt att jag behövde undersöka saken lite närmare. Det första som jag kom att tänka på är att appar antagligen är den mest lättillgängliga formen av mobilteknologi som finns tillgänglig, och att det såklart måste finnas ett överflöd av appar som kan göra alla möjliga aspekter av livet enklare. Jag hade definitivt inte fel, och jag har upptäckt några fantastiska appar som kan hjälpa dig med modedilemman, heminredningsproblem och till och med spelappar som är roliga när du bara vill slappa hemma, eller när du vill hitta på något att göra när du är ute och rör på dig.

Modernt mode

Pose är en gratisapp som fungerar både på Apple och Android. Den är perfekt för när du känner att du har svårt att fatta beslut och fungerar på vad du ska ha på dig och hur du ska ha det på dig. Du kan följa kändisarnas stilar och få idéer från modevärldens toppikoner. Bli inspirerad med denna enkla app och få en helt ny look!

Online-underhållning

När du väntar på att din vän ska dyka upp på lunchen och du inte har med dig en bok eller en tidning så kan jag tänka mig att du sitter där och surfar runt på sociala medier eller skicka sms till folk för att få tiden att gå. Detta kan bli lite långtråkigt, så om du laddar ner en app som WinTingo Online Casino så kan du spendera den tiden med ett roligt spel istället. Spelappar är otroligt underhållande, framförallt WinTingos High Society och Bridesmaids-spel, vilka är perfekta för tjejer som är ute och rör på sig.

Heminredning

Jag letar alltid efter nya sätt att göra om där hemma, men jag vill inte alltid luta mig mot dyra inredningstidningar för att få inspiration. Design Sponge är min personliga favorit tack vare att denna imponerande sida uppdateras 8 gånger om dagen med nya DIY- och heminredningsidéer. Folk som använder denna app kan till och med se verkliga makeovers samt köpa mängder av produkter via appen, som förresten har blivit utnämnd till ”Martha Stewart Living for the Millennials” av The New York Times.

Enklare resor

Jag går alltid vilse – mest på grund av min förkärlek mot att spatsera runt på platser som jag inte sett förr, så ett av mina problem har alltid varit vad som händer om jag verkligen går vilse i ett främmande land? Tack vare Maplets är desorientering ett minne blott, även om du, som jag, har dålig lokalkänsla. Den här appen kan leda dig mot närmsta café på flygplatsen eller till en särskild utställning på ett museum som du besöker. Du kanske tänker att Google Maps redan ger dig allt när det kommer till kartor, men så fort du laddat ner Maplets så kommer du inse hur fel det är. Appen använder sig både av officiella kartor och kartor som andra användare laddat upp, vilket gör det till en heltäckande guide.

Jag älskar Google Maps.

Brukar ni använda er mycket av appar?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *