Botox Före Och Efter

För något år sen provade jag botox för första gången, framför allt mot migrän och argrynkan i pannan.

Vem vill gå och se arg ut hela tiden liksom när man i själva verket är glad…

Första gången var lite läskigt, jag visste ju inte vad som väntade, men det var inte alls farligt kändes mer som små myggbett i pannan och sen var det klart.

Nu var det dags igen då jag inte har gjort botox på ett år .

Det jag varit extremt noga med är VEM som utför behandlingen (aldrig på en dammig hårsalong tex där dom inte har en aning om vad dom pysslar med), viktigt att gå till en certificerad salong. För idag kan stort sett vem som helst ta en kurs & starta upp en salong, det säger sig själv att det medför risker om hygien & kunskap inte är väl dokumenterad.

Jag går hos en väldigt duktig och kompetent tjej som heter Marie på Skin De Light  Clinic i Gamla Stan

Hon är legitimerad sjuksköterska med mångårig och dokumenterad erfarenhet att utföra dessa behandlingar.  och har  25 års yrkeserfarenhet från svensk akutsjukvård, det känns tryggt.  Kliniken certifierad och har patientförsäkring, det är viktigt ett extra plus för bra priser också.
botox före och efter

Här ser ni före och efter botox.

Ett piggare ansikte och migränen är som bortblåst, 2 flugor i en smäll.

Det är ingen som ser att jag har gjort något , jag ser bara piggare och fräschare ut och vem vill inte göra det?

Fråga gärna om ni undrar något kring botox eller fillers.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

19 Comments

 1. Känner en kvinna som gjort men hon sa att börjar man får man fortsätta alltid, dock är det en smaksak trivs man inte så gör man det, jag är rädd att just måste göra igen o igen till slut blir det stelt i ansiktet 🙁 men det ser fint ut på dig kram

  • Jag trivs med mig själv men väljer att inte ha migrän 🙂 och älskar att argrynkan är borta, ansiktet är inte stelt utan känns som vanligt kram

 2. Har fått botox i pannan i flera år och är super nöjd , både huvudvärk och argrynkorna är borta . Kram

  • Inga biverkningar alls, jag har ganska svår migrän , jag får inte alls lika ont om jag överhuvudtaget får migrän, kanske max 1 ggr per år mot förrut 1 ggr i månaden

 3. Det där är inte min grej alls. Vill inte spruta in något för att få bort mina rynkor. Men du ser jätte fräch ut.
  Huvudsaken man trivs med det man gör.
  Kram mamma c

 4. Visst blir det hur fint som helst men själv skulle jag aldrig kunna tänka mig det. Främst beroende på att Botox är ett av världens mest giftiga ämnen så jag tror inte att det är nyttigt alls. Men var och en gör naturligtvis som man vill 🙂

  Kram

  • Jag har läst på ganska mycket om botox och det ska inte vara farligt i så små doser som man får 🙂

 5. Tänk att Marie och jag jobbade på Akuten i Örebro för många år sedan, så jag visste faktiskt att hon öppnat egen klinik i Stockholm. Kul att höra att du är nöjd.
  Kram Helena

 6. Fantastiskt att det funkar så bra mot din migrän! Jag har själv aldrig haft migrän – däremot försvann mesta argrynkan då jag gjorde aha-behandling första gången mitten på 90-talet och aha har verkligen varit toppen för min hy-rynkstatus gudskelov — jag har varit nyfiken på andra typer av fillers mer än botox men än så länge är det inte något behov. Fantastiskt att det finns, men som sagt viktigt att det sker med god kontroll vilket du ju är noggrann med! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *