Sponsrad Video Subway – Let´s Get Creative

När man har tonårssöner är det svårt att få dom att äta hemma , finns så mycket annat gott som lockar och favoriten just nu är tydligen Subway.

Just det där att man får välja allt själv alltifrån bröd till alla tillbehör det finns hela  40 olika ingredienser att välja på och favoriten just nu verkar vara rostbiff  med extra ost, grönsallad, rödlök  och fullkornsbrödet och jag ska väl erkänna att jag tycker att det är ganska gott också och en och annan subway macka slinker ner varje vecka.

I sin senaste kampanj lyfter  Subway fram just kreativiteten att skapa sin egen favoritmacka -”Let’s get creative” som ni ser nedan:

Vill en ha sallad istället för macka går det dessutom också bra, såväl som det går att välja tillbehör själv om en tar en meny. Två goda saker som restaurangen ganska nyligen börjat med är dessutom avokado och babyspenat, Mums.

Vad har ni helst på er Subway macka?

Kam Diana

Inlägget är sponsrat, men ord och åsikter är mina.

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

3 Comments

  1. Jag har faktiskt aldrig ätit där trots att kedjan finns i lillhålan. Undviker bröd men nog ser det gott ut alltid!

    Kram

  2. Jag förstår att Subway är en favorit för det är gott. Jag brukar välja en kall tonfisk, den är min favorit. Kram Anette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *