Vinnare Av Solglasögon Från Smart Buy Glasses

Jag hade ju en finfin tävling om ett par solglasögon  i samarbete med SmartBuyGlasses och det var många fina rim och motiveringar och jag önskar att alla kunde få varsitt par solglasögon, men fler tävlingar kommer så missa inte det…..

Jag älskar mina Ray Ban som jag beställde därifrån, används flitigt varje dag och passar till precis allt.

Hoppas att vinnaren kommer gilla sina nya brillor som jag gillar mina…och vinnaren är Happy Vardag med motiveringen:

Solglajjor! Mitt livselixir! Jag bär solglajjor året runt och som den übersnälla mami jag är lånade jag ut mina älskade gamla (numera kanske benämnda retro) Ray-Ban Wayfarer till min älksade son på hans studentdag för drygt ett år sedan. Givetvis förmanade jag (läs var hönsig) om att hålla dem under uppsikt och vara försiktig eftersom de bär en viktig historia för mig. Och vad händer? Ja gissa….de där små älsklingarna försvann ur sikte och har icke setts sedan dess. Gissa om store sonen har ågren för detta. Jag har förbjudit honom att köpa ett par nya till mig, försöker låtsas att det inte spelar så stor roll – det är ju liksom bara materiellt. Men helt ärligt……I miss them! Så jag har gillat och delat förstås och jag önskar att vinna dessa: http://www.smartbuyglasses.se/solglas%C3%B6gon/Ray-Ban/
åt min son så att han kan ge till sin ömma moder.
Håller tummar och tår. Kram Mia

Stort Grattis till dig Mia, maila dina uppgifter till min, namn, adress, tfnr och vilka solglasögon med snabb frakt du ville ha.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

  1. Åh tack, tack tack tack…..tusen tusen tack! Jag måste erkänna att jag gråter glädjetårar just nu. Mailar dig mina uppgifter ikväll.
    Massor av tack och kramar fårn båd emig och 20-årige sonen

  2. Verkligen en bra motivering! Grattis till Happyvardag! 🙂 Jag glömde också tävla. Ofta är det så att jag tänker att jag ska gå tillbaka och tävla när jag kommit på en bra motivering med sedan glömmer jag det. Älskar dina tävlingar. Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *