Rea Fynd Hos Butiken Geist

Nu kan man fynda som allra bäst i butikerna, igår var jag på kundbesök hos en av mina kunder – Butiken Geist

och dit är det farligt att gå för jag kommer alltid därifrån med en påse eller två…..

Denna gång gjorde jag massa fina reafynd, det var halva priset men med koden diana så får ni 70% rabatt vilket innebär nästan gratis….

Jag fyndade denna helt underbara kjol för under 500:-, den perfekta jobb/partykjolen funkar till allt.

Den fina toppen från Aj Lajk fyndade jag också, älskar rosetten på baksidan.

Två plagg till fick följa med hem, en Odd Molly top och en top från Vila.

Jag betalade 900:- för 4 perfekta plagg som även funkar i höst, får nog bli en till Geist igen  den här veckan då det fanns jättemycket bra plagg kvar på rean.

Har ni rea fyndat?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

  1. Ååå så snyggt. Jag har fyndat massor denna sommar, verkar inte finnas stopp för allt snyggt som finns till kalaspriser.

  2. Fina fynd! Jag har inte reafyndat, mest beroende på att jag helst håller mig på så långt avstånd från klädaffärer som möjligt… 🙂

  3. Oh ja, inte mycket men bra….ett par pleasejeans som kan vara de skönaste byxor som finns och en MK väska på ca 60% rea när jag ändå köpte en till fullpris….
    Kram J

  4. Så fint!
    Jag har reafyndat en hel del faktiskt. Skor från både Tamaris, Tommy Hilfiger och Lexington. Skjorta och topp från Gant. Topp och klänning från Odd Molly… Så väskor från Ralph Lauren, inte att förglömma! 😉
    Kram/Maria

  5. Vilka fynd du gjorde. Det är så kul när man hittar sådana plagg på rea som man kan använda året om. Ha en fin kväll. Kram Annika

  6. Kikar in här och hittar snygga plagg! Jag älskar att reafynda. Gjorde det senast igår, en lång tunika. Nöjd.
    Ha det gott! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *