Spa Och Shoppingresa Till Riga Med Tallink Silja

Vilken alldeles underbar sommar jag har haft, familjeresa till Mallorca och tjejresa till Riga med Lina, en perfekt kombo, först familjemys sen tjejresa.

Mannen var på grabbresa till Paris och tittade på fotboll i juni, ibland behöver man ju komma hemifrån och ladda batterierna så då bestämde Lina och jag oss för att boka in oss på en tjejresa till Riga.

Vi tog Tallink Siljas båt Isabelle till Riga, gick både smidigt och snabbt, vi hoppade på båten på kvällen och morgonen därpå var vi framme i Riga.

Vi hade bokat en svit, perfekt efter som vi hade Linas lilla bebis med oss, då fanns det gott om plats för oss alla tre.

riga tallink silja

ms isabelle

Redan ombord på Isabelle började vi vår spa och shoppingresa med att koppla av i relax och spa avdelningen.

På ditresan satt vi här och njöt av lugnet och på hemresan då nyttjade vi den till max.

Jag passade på att boka in mig på en massage också, rekommenderas absolut både prisvärd och en mycket duktig massör.

Mysig relaxavdelning med flera bubbelpooler och bastu för bara 42:-, missa inte den om ni åker till Riga.

Det finns flera restauranger att välja på ombord som The Dining Room, The Chef´s Kitchen och även en Tapas restaurang.

På hemresan åt vi Rock grilled Jumbo Shrimps & champagne. Så mysigt att sitta och  grilla sina egna räkor på en varm sten och galet goda.

tallins silja restaurang

Vi hade bokat hela paketet med Tallink Silja så vi bodde på Tallink Hotel Riga, vilket jag verkligen rekommenderar, bra läge, fräscht , relaxavdelning och fantastisk mat.

En alldeles perfekt resa, det var första gången men definitivt inte den sista , finns så mycket mer att se och göra i Riga, så jag kommer snart tillbaks.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

10 Comments

  1. Blev en del prat om Riga igår eftersom kusinbarnet med sambo pluggar till läkare där. Verkar vara en fin stad!

    Kram

  2. Men goa Diana, jag skulle vilja leva ditt liv. Vet ingen som njuter som du hela tiden! det ser riktigt trevligt ut vännen!!

    Kram Carola

  3. God morgon 🙂 Så härligt det ser ut. Perfekt att titta tillbaka på mysiga sommar minnen när stormen river ute. Kram och ha en fin dag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *