Sponsrad Video P&G Rio 2016 Olympic Games

Ni har väl missat att OS i Rio är i full gång just nu! Här sitter vissa som klistrade vid tv:n och jag kikar när tid finns.. Att Sara Sjöström tog hem OS-guld till Sverige och tom satte  nytt världsrekord i 100 m fjärilssim, har väl ingen missat, underbart tycker jag! Jag tycker det är helt underbart att se publiken som består utav deltagarnas familj, vänner och fans  som samlas och heja fram sina hjältar. Det blir som en enda stor folkfest av det hela. Min man var på fotboll i Paris i juni och det var samma känsla där, som en enda stor fest på gatorna där folk sjöng och hade kul tillsammans.

Och tänk alla föräldrar som ligger bakom sina barns framgångar, skjuts till träningar, tidiga mornar , jobb i cafeer på idrottsplatserna, kika på den underbara  P&G  videon som  uppmärksammar föräldrarnas viktiga roll i alla barns liv.

Tittar ni på OS?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

2 Comments

  1. Visst är det mycket slit som förälder när barnen är engagerade i idrotten. När våra var som mest aktiva så bodde vi i simhallarna hela dagarna varje helg, vårt ”hemmaliv” fick stå på paus. MEN så mycket glädje och gemensam tid det har givit oss, och andra vänner som vi antagligen inte hade valt utan barnens simning. Så även om det är jobbigt vissa stunder så är det samtidigt underbart. Jag kan sakna det ibland!
    Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *