Formex Trender

Alltid lika spännande att spana in säsongens trender på Formex och hämta inspiration, jag blir alldeles prillig i kroppen och vill bara hem och göra om precis allt….

Och ännu roligare är det att vara på plats denna gång då jag ju ska öppna min alldeles egna webshop tillsammans med någon…PinkBoulevard.se, hur spännande är inte det?

Mer om det får ni veta senare, men ni kan börja med att följa @pinkboulevardshop på instagram för att få veta mer….idag ska alla inköp göras, så spännande.

Första dagen på Formex började med pressfrukost, temat för denna mässa är Nordic Me.

Nu är det tid att bli personliga och gå tillbaka till dem vi verkligen är. Att vårda både oss själva och världen runt oss. Givetvis för att vi mår bra av det, men också för att våra egna val tål att visas upp.

Ett tema jag älskar!

Vi hittar välbefinnandet i vårt ursprung och i naturen,  renhet och hållbarhet som utmanar känslan av en orolig värld. Vi gör medvetna val när vi konsumerar, vi designar  vår egen värld och  välbefinnande. Det är vad Nordic Me står för.

Lite inspo från utställningen.

Fortsättning följer….men nu mot Formex igen och denna gång för att spana in alla utställare och shoppa loss.

Ha en härlig fredag!

Kram Diana.

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *