Tävling Vinn 4 VIP Biljetter Till Cirkus Scott Och Babblarna

Vinn ett lyxig härligt VIP-paket till hela familjen! Jag har fått äran att tävla ut FYRA biljetter till valfri föreställning (ej premiären). I VIP paketet ingår även dryckes och popcornbiljetter samt fyra biljetter som går attt utnyttja bland Cirkus parkens alla aktiviteter. Efter föreställningen får man självklart fotas och hälsa på Babblarna.
cirkus scott
För första gången så tar de barnkära figurerna Babblarna klivet in i vår värld och gästar Cirkus Scott, Sveriges Största Cirkus. Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo kommer att uppträda tillsammans med språngbrädeshoppande och trapetsflygande cirkusartister. Busa med fina cirkushästar, dansa med Cirkus Scotts dansare, ponnyer och hundar. Under sitt äventyr i Cirkus Scotts manege möter de även grisar, getter, magiker och en tvättäkta cirkusprinsessa!  Tre duktiga sångare med åtta musiker spelar all musik live.

Vill du vinna VIP paket till Cirkus Scott?

För att vara med och tävla ska du:

1, Svara på frågan: Fråga: När har Babblarna på Cirkus Scott premiär? Svaret hittar du här

2, Motivera varför du ska vinna detta lyxiga vip paket, gilla dianasdrömmar på facebook det gör du här

och dela tävlingsinlägget därifrån.

Tävlingen håller på tom sön den 4/9

Vinnare av Vip biljetterna är:Miasshopping, grattis till dig , maila dina uppgifter till :dianasdrommar@spray.se

Lycka till!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

15 Comments

 1. svar: 8 sep 2016

  Än idag älskar mina tvillingar Babblarna, trots att de är 3 1/2 år! Dessa små plastfigurer är med på både piratskepp och i dockskåp här hemma 🙂
  Som ensamstående vore det kul att vinna då man sällan har många kronor över för såna saker som cirkus i slutet av månaden ❤️????❤️

 2. Premiären är den 8 september.
  Jag skulle vilja vinna för att låta mitt barnbarn gå på denna föreställning med sina föräldrar. Han är bara drygt 8 månader, men ett stoooort fan av Babblarna. Är han gnällig och kinkig och inget hjälper är det hur enkelt som helst att få honom på gott humör med att ta fram Babblarna på mobilen 😉 Han var bara ett halvår när han sken upp som en sol, när jag visade honom en pekbok med Babblarna när vi var i Sigtuna. Som mormor kunde man ju inte låta bli att köpa den 😉 Nyfiken på hur reaktionen skulle bli om han fick se dem på riktigt…
  Kram/Maria

 3. Jag vill vinna åt Alfons & Ines som skulle smälla av!! Jag har egentligen ingen annan anledning mer än att det skulle få mig att må bra att få se den stora glädjen som en bara kan se i ett par barns ögon ?

 4. 8 sep gillar och delar, detta skulle jag överraska familjen med efter ett jobbigt år kram Anna

 5. Men ååå. Skulle vara riktigt skoj om vi fick vinna Vip paketet där babblarna kommer vara med på.

  motivation: Mina 2 åriga son älskar verkligen babblarna och dansar så härligt när han ser både filmklipp och lyssnar på CD… Jag skulle behöva ta med familjen på en utflykt och varför inte till Cirkus Scott för att träffa babblarna. Båda mina barn skulle tycka det var roligt!! 🙂

  Svar: 8 september har det premiär.

  Gillar dig på FB redan 🙂 och har delat!!
  Antar det var här man skulle motivera och skriva? 🙂

 6. Åh vilken lyxig tävling, 8/9 jag skulle vilja vinna för det vore kul att ta med familjen på cirkus kram

 7. 8/9 är premiären.
  VI vill ju såklart vinna, hela familjen, för att göra något tillsammans som inte omfattar fotboll eller hockey som är aktiviteterna varje vecka. En härlig stund tillsammans med barnen – där även minstingen börjar visa intresse för just Babblarna på Ipaden 😉
  Vi går sällan på Cirkus så det vore extra kul att få göra detta i höst!
  Delat och gillat på Facebook i mitt namn.

 8. 8 sept.
  I vår familj gillar vi Babblarna oavsett ålder. Dom har charmat oss och sprider skratt & toner!
  Under största möjliga tystnad håller vi tummarna och hoppas vi får gå på en magisk cirkusföreställning! ?

 9. Svar: 8 september

  Mina barn älskar Babblarna och även att se teater. De har aldrig varit på en circus men jag vet att de skulle uppskatta att få uppleva Babblarna, musik, dans och show. Någon gång ska ju vara den första och jag hoppas att det blir nu i höst.

 10. Svar: 8 september!
  Motivering: Med två sönderlästa Babblare-böcker och en app som gått varm där hemma så skulle det vara så mysigt att få ta mina två minsta på denna show. Cirkus är också något helt nytt för dem och det hör ju till att man ska få gå på en härligt cirkusföreställning som barn.

 11. 1. 8 september
  2. För min son fullkommligt älskar babblarna. Han är 3 år och skulle bli superlycklig för detta

 12. 8 september!

  Drömmer om att introducera lilla sonen i cirkusens förtrollade värld, och att få träffa babblarna skulle göra besöket ännu mera minnesvärt. Vore underbart få se sonens glädje, pirret i magen och hans nyfikna blick, när djuren, akrobaterna och magikerna gör sina skickliga trick!

 13. Svar: 8 september

  Mina ungar älskar babblarna och det hade varit kul att kunna ta med dem på cirkus. De har bara varit på cirkus en gång tidigare och då var de så små att jag tror inte ens att de kommer ihåg det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *