En av få saker du kan köpa, som faktiskt gör dig rikare!

De allra flesta älskar väl att resa, gärna tillsammans med ett gott sällskap till en härlig plats ute i världen. Kanske föredrar du storstadspuls likt New York eller London, eller är du kanske mer intresserad av natursköna upplevelser till exempel runt storslagna Gardasjön i norra Italien?

Lite av charmen ligger väl i att bara boka en spontanresa, en sista minuten. Fast visst kan det även vara spännande att boka resan en tid i förväg så man har något att se fram emot en längre tid? Vad föredrar ni läsare? Sista minuten eller bokar ni resan en tid i förväg?

Jag bokade en resa i veckan tillsammans med Lina om och 3 veckor åker vi….gissa om jag längtar.

Kanske kommer det en speciell tid på året då man är extra sugen på att bara packa resväskan eller ryggsäcken och bara hoppa på ett flyg någonstans? Koppla av från det vardagliga livet och bara bege sig ut på nya äventyr, nya upptäckter. Möta nya människor och nya kulturer.

Tyvärr så har de flesta kanske inte möjligheten att resa så mycket som man egentligen skulle vilja, men så finns det de som har turen på sin sida och plockar hem en jättevinst på lotto. Visst är chansen liten men det handlar ju även lite om att man faktiskt har chansen om man deltar, drömma sig bort lite och tänk att få ha möjligheten att resa vart man vill, när man vill utan jobbstress och diverse vardagsbekymmer.

Jag har faktiskt vunnit flera gånger.

Den som reser har något att berätta. Visst är det enkelt att hitta inspiration till nästa resa från det uttrycket?

Kolla in resultaten från senaste EuroJackpot dragningen, har man tur och plockar hem en storvinst på Europas populäraste lotteri kan det bli tal om en långsemester …

Vart skulle ni åka då?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Svårt att veta. Det finns så många intressanta platser att resa till. Men när det gäller resmål brukar vi oftast välja varannan sol och varannan storstad även om det inte blivit så i år. På tur står i alla fall Stockholm på höstlovet och London i vår. Längre än så har vi inte planerat men visst är det gott att ha en resa att se fram emot!

    Kram

  2. Å vann jag en massa finns det massor av platser jag vill se! Inte längst bort eller i lyx, utan mer uppleva en plats helt okonstlat och få tid. Jag har 5 v semester, det räcker inte alls långt tyvärr. Man får välja hur många veckor man vill ha på sommaren, om man vill åka skidor, weekendresa, vara ledig i jul… Knepigt är det! Nästa resa blir i vår till USA då vår dotter tar examen så nu är det spara som gäller – men jag beställer resa alltid rätt sent, det blir alltid bra. Kram

  3. Är det huvud semestern så bokar jag i god tid men allt över helg o så kan jag ta snabbt i veckan det är skönt 🙂 fin fredag kram

  4. Om jag fick storvinst hade jag bokat en resa till Sydafrika eller News Zeeland ??Jag bokar resor impulsivt. Visst gör att resa en rik på både ett utbyte av kultur och umgänge. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *