Fillers Med Juvéderm Hos Skin De Light Clinic

Alla känner vi till hur huden, vare sig vi vill eller inte, åldras med åren och det oavsett hur mycket vi sköter om huden med olika skönhetsprodukter, rätt kost och träning.

Ungefär vid 25-års ålder börjar de första ålderstecknen bli synliga i ansiktet, oftast i form av tunna linjer. Med tiden uppstår djupare veck och ansiktet tappar i volym. Även om du tar väl hand om din hud, så kommer väder, vind och ålder sätta sina spår, det går ju inte att komma ifrån.

Och jag tycker att det är både charmigt och vackert med lite rynkor, men jag gillar inte när ansiktet tappar volym och munnen liksom dras nedåt, tyngdlagen ni vet som sätter in lite här och var på kroppen när den blir äldre….

För ca 2 år sedan testade jag fillers för första gången och sen var jag fast, jag ser så mycket piggare och fräschare ut och folk i min närhet frågar ständigt om jag har varit på semester.

Det som är allra viktigast när man vill testa fillers och botox är att vända sig till en klinik som har bra preperat och allra bäst är Juvéderm  , lite dyrare men du vet vad du får.

juvederm-volift

Om du vänder dig till en klinik som använder sig av Juvéderm så vet du att du, förutom att endast leg. läkare och leg. sjuksköterskor är behöriga att utföra behandlingarnafår en behandlare som är specialutbildad på alla Juvéderm´s produkter och vet vad dom håller på med.

Jag har testat andra märken men inte alls varit lika nöjd som nu.

Med Juvéderm kan du dämpa ålderstecknen samtidigt som du framhäver det bästa i ditutseende och får ett naturligt resultat.

 Fillers från Juvéderm kan förutom att släta ut dina rynkor, samtidigt ge en diskret extra volym där du önskar. Allt detta helt utan kirurgi.

Jag går hos en helt fantastisk tjej som heter Marie på Skin De Light vid Järntorget i Gamla Stan.

För 2 veckor sen var det dags att göra en uppfräschning, då jag inte har gjort något på ca 1,5 år och jag tyckte att ansiktet började trilla ner lite…och hyn tappat sin lyster.

Marie använde sig av  Juvéderm Volift till läpparna 1 ml och  Iikinderna Juvéderm Voluma  1 ml i vardera kinden.

Och jag blev galet nöjd med resultatet och det se så naturligt ut, love it!

Här kommer lite före och efter bilder:

juvederm-fillers

Här ser ni den otroliga skillnaden på kindbenen som har fått sig ett lyft, hela ansiktet sitter där det satt förrut och huden har fantastisk lyster.

fillers-lappar

Läppar före och efter, en mycket gladare mun och en jämnare överläpp, så nöjd .

Har ni provat fillers?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Jag ser inte så stor skillnad men viktigast för dig o hur du mår :)och du är jättefin kram o fin lördag

    • Bara lite i läpparna men annars känns det knappt och det går så snabbt, färdigt innan man hinner blinka 🙂 och väl värt det kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *