Eau De Gateau En Doft Av Grand Blanc

Det finns få dofter som slår doften av nybakat bröd och det har Gateau tagit fasta på och tillverkat sin alldeles egna parfym med doft av deras bestseller Grand Blanc som är galet god, prova den om ni inte har smakat den.

eau-de-gateau

Dofter har en direkt koppling till minnen, de kan väcka gamla minnen till liv eller skapa nya. Nybakat bröd är oemotståndligt . Gateau lanserar en parfym för att sprida lite härlig stämning och doften av det bästa dom vet, nygräddat, stenugnsbakat bröd, säger Gateaus chefsbagare Martin Nilsson.

Eau de Gateau har tagits fram i en begränsad upplaga som provkollektion och finns i dagsläget inte till försäljning men jag är lycklig ägare till en och sprayar på mig den med risk för att någon ska vilja börja äta på mig…

brodparfym

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Det låter som en spännande parfym 😉
    Jag har fått meddelande om att paketet har kommit i kväll, tyvärr kan jag inte hämta det förrän på fredag… jag är imponerad av den supersnabba servicen❣️ Jag längtar efter att hämta ut det!
    Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *