Sponsrad Video Svart Jacka Och Hörlurar – Hippt Men inte Street Smart

Nu när vintern och mörkret kommer är det extra viktigt med att ha reflexer på sig speciellt när man är ute i trafiken och cyklar eller går.

Varje dag när jag kör på kvällstid eller kvällstid snarare eftermiddag eftersom det blir mörkt kl 16 och dom flesta barn är på väg hem från skolan ser jag alldeles för många utan reflexer.

November och december är dessutom  årets mörkaste månader. Det är också då som flest fotgängare omkommer. Sex av tio bär svart jacka och dessutom hörlurar – det är dom unga  som lever farligast. Lika vanligt som det är att bära svart jacka , lika ovanligt är det att bära reflex. Helt otroligt men det är tyvärr sant!

Under den mörka årstiden, innan snön fallit, lever fotgängarna särskilt farligt i trafiken. November och december är de månader då flest fotgängare skadas och dör. 40 procent av alla fotgängarolyckor sker i mörker. De senaste tre åren har 122 fotgängare omkommit i trafiken, hemska siffror.

För att få fler att bära reflex under den mörka årstiden släpper If nu för tredje året i rad kläder som blandar mode med trafiksäkerhet under de mörka månaderna. En mycket bra ide tycker jag.

Årets reflexkollektion är skapad av Weekday och Initiativet lanserades tillsammans med Ann Sofie Back och den prisbelönta reflexkollektionen Watch Your Back.

En mycket snygg och  trendig kollektion.

Se denna videon så förstår ni vad jag menar.

Att bära reflex kan faktiskt rädda liv så glöm inte reflexerna!

Detta är ett sponsrat inlägg!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

  1. Ja, fy… nu är det mörkt. Man ser inte dem utan reflexer… själv skäms jag om jag glömt reflex p g a jag bytt jacka eller nåt…Måste köpa fler reflexer, helt klart!
    Så du tycker att lillprinsen liknar mig… ja, kanske, han är väldigt lik sin mamma och hon är nog mer lik mig än sin pappa 😉 Ingen som sagt att han är lik mig, så tack för det! 🙂
    Kram/Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *