Tävling – Vinn En Spa Upplevelse Och Massage På Sparadiset I Stockholm Eller Malmö

Första advent redan och då är det ju tradition att jag delar med mig av alla härliga upplevelser jag får vara med om…denna gång ska ni få chansen att vinna en upplevelse på ett av mina favorit dagspa, nämligen Sparadiset

Som att komma till Maldiverna eller varför inte Bali, så fort du tar klivet innanför dörrarna här varvar du ner, jag älskar att gå hit och att sen personalen är otroligt duktiga gör inte saken sämre.

Det finns 3 Sparadiset i Stockholm på Söder,Östermalm och Kungsholmen och det bästa av allt..för er som bor i södra sverige så har även Sparadiset öppnat i Malmö.

Min favoritupplevelse är Romantic Robinson som ni nu ska få chansen att vinna.

50 minuters helkroppsmassage och därefter privat relax i bubbelpoolen.

Detta tänker jag önska mig i julklapp för jag kan aldrig få nog av detta ställe.

För att ha chansen att vinna denna underbara upplevelse ska ni:

1, Gilla Sparadisets facebooksida och det gör ni här och DianasDrömmar facebooksida här

2,Motivera i kommentarsfältet varför ni ska vinna och vem ni skulle ta med er på denna härliga upplevelse

3, Dela tävlingen på facebook

Lycka till, tävlingen håller på tom nästa söndag då en ny härlig upplevelsetävling dyker upp.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

33 Comments

 1. Gillar er båda som jessicasundberg1!!!

  Jag behöver gå ner i varv, slappna av och bara vara. Jag skulle självklart ta med min dotter. Det är inte lätt att vara 12 år och ta steget ut i vuxenlivet. Jag vill hålla kvar henne i min famn så länge det går och umgås bara hon och jag i lugn och ro på ett härligt spa skulle vara precis vad vi två behöver!

  Kram!

 2. Gillar er båda
  Jag skulle ta med min mamma om hon orkar. Vi har pratat om att åka iväg alla barnen och mamma till något spa. Prata minnen och ha det mysigt. Orkar hon inte tar jag med min sambo vi behöver oxå egentid. Delar självklart

 3. Låta bubblor och atmosfär maken och mig omslutande, släppa kontrollen och bara njuta! Vi behöver egen vuxentid, i ett hem fullt av tonårshormoner välkommen frid!

 4. Sparadiset… bara namnet låter härligt avkopplande! Här vill jag njuta av en fantastisk spaupplevelse med min underbara dotter som snart fyller 20 år. Har länge funderat på vad jag skulle kunna ge henne i present på hennes stora dag och vad vore inte trevligare än en mor- och dotterdag…Tillsammans smiter vi ifrån alla måsten och den grå vardagen för att besöka en helt annan värld bland vatten och palmer… och kanske lite skumpa. Balsam för själ och kropp vare sig du är ung eller gammal. Jag känner redan nu hur vi kommer ut därifrån som två härligt fräscha, snygga tjejer, redo att ta itu med vardagen igen. Vi vill gärna besöka Sparadiset i Stockholm.

 5. 🙂 Ojojoj!! 🙂 Något för denna tomtemor minsann även hon vill till julafton bli grann 😉 Gillat & Delat med en väldans fart för är är mycket klappar som ska delas snart 🙂 <3 och med mig tar jag ju naturligtvis självaste tomtefar 🙂 <3

 6. Åh gillar förstås både spaparidiset o dig på fb.
  Tar gärna med mig sambon för lite vuxenmys -det behöver vi för att bryta av vardagsstressen. Provar gärna det nya spaet här i söder ?❤

 7. Jag gillar er båda som Linnea Möller.

  Jag vill ta med min sambo niclas. Han träffade mig förra året. Lite dejtade. Sen sparande mina barns pappa ur. Rättegångar, hot och myndighetskontakter. Han axlar rollen som styvpappa utan knot och plockar upp mig när jag faller. Skulle vilja ta med honom för att han är den fantastiska människa han är.

 8. Jag gillar er båda.
  Vilken fin vinst det skulle vara för mig och maken. Vi borde fira på något sätt då vi har 35 årig bröllopsdag den 19 december, men dagen ses vi inte förrän sent på kvällen då jag har tagit en liten weekend till Malmö och Köpenhamn med min goa väninna. Den här upplevelsen skulle gubben och jag kunna mysa med i Stockholm en dag i efterskott, det vore fantastiskt. God Jul till dig.

 9. Gillar er båda.
  Har barnbarnet just nu boende i Stockholm, hon studerar inom resebranschen och studiebidraget är lågt, dessutom ska hon prya i Irland i tre månader och då inget bidrag alls. Innan hon reser iväg vore detta väldigt mysigt för henne och hennes kille med denna relax, eller hur, visst kan det vara dags?

 10. Jag skulle ta med min sambo på spa. Vi kommer aldrig iväg på något bara han och jag vilket vi verkligen skulle behöva. Hade vart en fantastisk överraskning att få ge honom 🙂

  Gillar båda sidorna på fb!

 11. När dagarna känns sådär extra långa-
  Är det svårt att vardagen lyckas fånga-
  Jag vill ju leva innerligt och suga märgen ur livet-
  Och inte ta någonting som självklart eller för givet-
  Ett miljöombyte i fin miljö skulle tillfredsställa mina sinnen-
  Och Madagaskar (Malmö) lämna mig med oförglömliga minnen-
  Det som finns i mat och dryck mättar magen-
  Jag behöver andrum, se till att jag kommer iväg från vardagen!

  Jag gillar på FB och har delat tävlingen från din FB-sida. Kram

 12. Sanna vänner har man kvar, Sanna vänner kan man alltid lita på och en av mina allra äldsta och bästa vänner skulle jag vilja ta med på detta för hon finns alltid vid min sida lyssnande och stöttande i både med och motvind.

 13. Om jag hade turen att vinna skulle jag vilja ge vidare denna fina upplevelse till min moster och hennes man! De är där alltid för mig och mina barn och passar eller hjälper med att hämta och lämna på skola och dagis, när tiden inte finns till. Det är verkligen guld värt eftersom jag studerar och är ensamstående med 3 barn! Jag hoppas att kunna sätta lite extra guldkant på deras jul med detta fina spa paket! Jag har gillat och delat på min FB sida och hoppas nu verkligen på tur!

 14. Åh så härligt!
  Gillar redan båda fb sidorna 🙂
  Skulle ta med mig maken, just nu har han sin mest hektiska period på jobbet med 6 dagar/veckan och 12-16h/dag då det är både julbord och Nobelmiddag som ska tillagas och serveras på hans jobb.
  Så när de stänger den 22/12 för lite julledigt så skulle spa passa perfekt!
  Både för avkoppling och för att hinna umgås, kanske med ett restaurangbesök efter.
  Håller tummarna!

 15. Åh, vilken dröm att få vinna en spa vistelse. Vill ta med min man. Vi har haft ett tufft år med sjukdomsfall i nära släkt och vänskapskrets som fått en att tänka på hur viktigt det är att vårda de relationer vi har. Detta i kombination med en bebis i familjen som gett oss allt annat än sovande nätter gör att vi behöver fly vardagen en stund, bara vi två – tillsammans, och njuta av varandras sällskap, något som åsidosatts enormt under året som snart är till ända.

 16. Wow, vilket härligt pris och vad underbart det hade varit att få komma i väg på lite mys och egentid för sig själv. Om jag hade vunnit hade jag givetvis delat upplevelsen tillsammans med min mamma, som inte bara är min mamma utan även min kollega och en av mina bästa vänner. Vi gör en hel del saker ihop så detta hade verkligen varit toppen att få lyxa till det hela med och ta en paus från vardagen och alla dess måsten.

  Gillar givetvis både din och Sparadiset FB (Sanna Kaakinen).

  Har delat tävlingen vidare på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 17. Vilken fantastiskt vinst ! Vi har pratat så många gånger om ett besök på Sparadiset i Stockholm min dotter och jag .Men det tycks aldrig bli av .Vilket lyx man ser på de fina bilderna .Gillat båda på facebook .Delat tävlingen offentligt på min facebooksida.

 18. Sparadiset med min sambo över en härlig dag
  en upplevelse av bästa slag
  Romantic Robinson med omtanke för fot och kropp
  aromabad i bubbelpool låter topp
  Avkoppling, juice och frisk frukt njuta
  En lycka man önskar aldrig ska sluta
  uppfriskning och avkoppling på en gång
  Sinnesfrid och tid tillsammans lång
  det vore en härlig chans
  till glädje, dejt och romans
  och vi fick ett fint minne att spara
  vid vinst av detta underbara

  Gillar och delar som Anna Larsson på Facebook

 19. Gillat och delat.
  Jag skulle vilja ta med min man på en härlig spa-upplevelse för att fira vår bröllopsdag, han har aldrig varit på något spa tidigare så det skulle vara härligt att få uppleva det tillsammans!

 20. Det ser verkligen lyxigt ut. Jag skulle vilja ge paketet till min mamma och hennes man i julklapp! Hon unnar sig aldrig något lyxigt även om hon egentligen borde! Det skulle vara kul att få ge dem något helt speciellt i jul! Glada som bara den vet jag att de båda två skulle bli! De bor nära den i Malmö så det hade ju varit perfekta presenten!

 21. Jag gillar er överallt pch OM jag vinner tänkte jag nog ta med exet så vi får diskutera vissa frågor i lugn och ro. Dessutom är han mer övertalningsbar i vissa frågor efter en massage… hihi

 22. Min man en riktig skatt, som förgyller vardagen och gör livet glatt!
  Tänk att honom på vår bröllopsdag som nalkas få överraska! Säga:
  Vi har en underbar spadag via Dianas drömmar lyckats vinna!!
  Oj oj oj………………i vilket lyckorus vi skulle oss befinna! Och jag för alltid vara hans hjältinna 😉 (ps. tack för alla bra tips på din blogg:)

 23. Hej jag skulle verkligen behöva en avkopplande massage efter en jobbit år när jag kan inte kunnat ta någon semester alls .Att bli ompysslat skulle göra mig gott .Skulle kunna samla krafter farmtidrn uppmaningar ,
  Med mig skulle jag ta min dotter som behöver avkoppalnde massage också .
  Hon är hård arbetare tre små barns mamma .Ville tacka henne att fått tre underbra barnbarn .
  OBS! Fyller år Annandagsjul att perfekt födelsedags present till mig som jag skulle uppskatta .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *