Sponsrad Video Hur Åker Du Till Kalifornien?

I januari bär det ju av på nästa resa till Dubai men efter det har vi planer på att åka till Kalifornien.

Jag har varit där 2 gånger och älskar Kalifornien, framför allt San Fransisco, denna gång vill vi börja med San Fransisco sen vidare till Santa Clara och bila vidare till Los Angeles.

San Francisco är en stad full  av kultur och en stadsmiljö som skiljer sig rejält från den vi är vana vid. Höga toppar, djupa dalar, vatten, färg, konst, fishermans warf, ja här finns allt.

Och shopping förstås i mängder…för att inte tala om dom fantastiska stränderna.

Jag försöker alltid att boka mina resor med Norwegian när jag flyger, pga av 2 saker- Det är bra priser och dom har WiFi ombord vilket jag tycker är ett måste på flyg.

I filmen  nedan pratar de också om CashPoints, det är ett slags bonus system som dom har. Norwegian-kortet är ett komplett kreditkort. Med det här kortet kan du spara till resan hela året och det är det enda kort du behöver ha med dig på resan.

Om man anmäler sig till programmet kan man helt enkelt tjäna CashPoints varje gång man flyger, bor på hotell eller hyr en bil. Sedan kan man alltså använda sina CashPoints för att betala hela eller delar av kommande flygningar, extrabagage, avbeställningsskydd och så vidare. Kanske har du erfarenhet av det här bonusprogrammet? Eller har du varit i Kalifornien?

Inlägget är sponsrat

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

4 Comments

  1. Tyvärr aldrig flugit med Norwegian men bara hört gott av dem som gjort. Kalifornien har jag spenderat 2 somrar i, LA, San Diego, Santa Barbara men helt ärligt, jag gillar Florida långt mycket bättre faktiskt. Nu gör vi uppehåll med våra USA-resor ett tag. Dels har vi lite andra investeringar som vi behöver göra, dels tar fotbollen mycket tid och de långa resorna är nu ett minne blott märker vi. Dessutom är ju dollarn dyr (9.30 ) så shopping och allt blir ju så mycket dyrare. Vi har varit i USA när dollarn stod i 5.30 och även då den stod i 10.40. Puh! Snacka om ytterligheter. Just nu har vi ingen resa alls planerad och det känns ok. Konstigt nog. Kram Mia
    http://happyvardag.se/2016/11/29/lanad-lista/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *