Exuviance Ansiktsbehandling Och Hudvård

Min hy är så torr och glåmig i det här klimatet. så nu var det dags att få en riktig fuktboost och få tillbaka lystern igen inför jul och nyår.

Jag bokade in mig hos fina Maria på Total Hälsa för en Exuviance Ansiktsbehandling

Behandlingen skräddarsyrs efter just din hudtyp och produkter som passar din hudtyp används.

Du kan välja på alltifrån 50-80 minuter, väljer du den längre varianten får du även . massage av rygg, axlar, nacke och ansikte, guldmask & brynplock,superlyxigt och bästa julklappen.

Inte hutlöst dyra priser här heller mellan 650:- -895:- för dessa behandlingar och något som jag gärna unnar mig minst varannan månad.

Du kan även välja till frans och brynfärg vilket jag gjorde då Maria är jätteduktig på det och så ville jag ju vara fin inför Dubai.

Jag blev så förtjust i produkterna så jag köpte med mig ett serum, en riktigt fet ansiktscreme som är perfekt på vintern och ger massor med fukt och på köpet fick jag en bodylotion från Exuviance.

Exuviance produkter hittar ni här i Total Hälsas webshop

Jag kan väl säga som så att jag älskar den diskreta doften och all fukt som serumet och ansiktscremen ger, en perfekt creme på vintern.

Är ni duktiga på att ta hand om hyn lite extra på vintern?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *