2017 – Ett Spännande År

Snart är 2016 till ända  där första halvan på året var ett turbulent år med allt vad det innebär att ha tonåringar, oro, sjukhusvistelse, operation och en enorm trötthet.

En sommar där jag hämtade krafter och vilade upp mig för en rolig höst med två härliga resor till Spanien, start av min alldeles egna webshop: PinkBoulevard tillsammans med Kristoffer, en dröm som gick i uppfyllelse .

puerto-de-soller

Hösten och vintern gick i ett och helt plötsligt är vi framme på sista veckan på 2016.

2017 blir ett spännande år med nytt jobb som påbörjas direkt efter nyår, några härliga dagar i Dubai väntar och flera resor är i planeringsstadiet, Pink Boulevard ska förstås ta in massa nya fina varumärken, ja det blir ett spännande år helt enkelt…..

Hur har ert 2016 varit?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

4 Comments

  1. Ja, man blir alltid lite sentimental så här i slutet av året. Man summerar och hoppas att även det nya året har massor av roligt att bjuda på! Vad är det för nytt jobb? Låter spännande! Du har ju en såååå fin webbshop!

    Kram, Carina

  2. Mitt 2016 var kanon och resan till USA i somras var verkligen det BÄSTA jag gjort !
    Jag ser dock fram emot 2017 som bjuder på en del spännande resor av olika slag… Dels så drar vårt husbygge igång i början av året så fort bygglovet kommer, och dels så bär det av till thailand några veckor i vår.

    resten av året är än så länge ett oskrivet blad, men jag tror och hoppas att vi ska fylla de med spännande utmaningar och mycket glädje !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *